Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ilyen vékony egy professzionális Galaxy
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Vesztor87 #11160 üzenetére
Most komolyan a CPU erő miatt vettél AMD APU-t?
Kicsit úgy látszik, nem igazán vagy képben h pontosan mire is van szánva ez a processzor. Az biztos, hogy elsősorban NEM dVGA mellé, ha ilyen igényeid vannak nem értem tényleg miért nem Intelt vettél.
A két modul teljsítménye bőven elegendő annak a felhasználói rétegnek, akiknek szánták, akik netezésre és letöltésre használják a gépüket, és minimálisan casual vagy netes játékokkal szeretnének játszani, netalántán néha-néha eg egy kisebb gépigényű AAA címmel.
Sokkal jobban ki van egyensúlyozva a CPU-IGP páros, mint akármelyik Intel prociban és pont emiatt van, hogy a fenti igények mellett is ki lehet váltani az APU-val a VGA-t. Próbáld meg ezt egy hasonló árú Intel procival, elárulom, nem fog menni
Én nemrég i5-ről váltottam mivel a PS4 mellett nemigen fogok PC-n játszani egy ideig, és mivel a netezésen/filmnézésen/letöltésen kívül az 5800k vígan futtatja FullHD-ben azt a pár játékot, amivel még PC-n játszani fogok (Starcraft2, Diablo3, World of Tanks) így nekem ennél több nem is kell. Az i5 procival ezt nem tudtam volna megoldani dVGA nélkül akármennyire is sz@rráveri CPU teljesítményben az 5800k-t.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi + Team Group 8Pack Edition 32GB samsung b die .
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest