- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
mivel csak irni tudsz olvasni nem:
https://kodi.tv/download
(van meg a maven kodi, de ahhoz mar valoban olvasni kellene, kicsit tobbet)
ezzel meg nem kell telefonrol szenvedni
http://jocala.com/
de kb mindent IS megtalalsz az osszefgoglaloban vagy itt magad elott saccra vagy 10-15 hozaszolassal korabban volt hasonlo kerdes aki elobb ir mint olvas,ja van meg a gugli is gyorsabb mint mi itt akik valaszolgatunk
-
blakey
titán
Nem érted a "cast" és a Chromecast közötti különbséget, utóbbi csak a Android TV/Google TV eszközökön érhető el, oda nem szükséges semmilyen app, a rendszer része, Androidon (mobilos), Fire OS-en nincs beépített CC, kell hozzá valamilyen app, amivel megoldható egy "félmegoldás" a tükrözés és a CC között. Tehát csak úgy átküldeni nem fogod tudni, nincs mindenhez ikon amire csak ráböksz és már működik.
-
junior19
senior tag
Mi az a sima beépített lejátszó? Mert én nem találtam gyárilag semmilyen lejátszót rajta, ezért raktam rá a kodit.
De ha van olyan lejátszó progi rajta, amit ha avr-hez csatlakoztatva már kezeli a True-hd, vagy dts- master hangot, az nekem bőven elég, nem ragaszkodok a kodihoz. -
tomigonzo
aktív tag
Igen sajnos ez valoban igy van, legalabbis en is ezt tapasztalaom, hiaba regisztralom at egyik accountmrol a masikra a sticket nem, teruleti hibaval dob vissza, lehet vpn-vel megoldhato a dolgo azt meg nem probaltam, mert igazabol mas forrasbol oldom meg ezen tartalmak elereset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged