- MWC 2026: Szemből nagy, oldalról nem is látod
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- A Telekom és a Yettel is jóváír a közel-keleti térségben tartózkodó ügyfeleinek
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy megpróbáltam belépni egy pár éve létrehozott Amazon fiókomba, de a rendszer zárolta a fiókot, és be se tudok lépni. Nem rendeltem semmit, nem fizettem semmiért, simán csak be szerettem volna lépni. Szerintem legalább 1 éve nem is nyúltam a fiókhoz, úgyhogy nem tudom milyen szokatlan aktivitásról beszél. Amúgy mindig is Mo.-ról használtam, onnan is regisztráltam anno, nem tudom mi nem tetszik neki.
Írtam egy emailt a Supportnak. Hozzáteszem nem volt egyszerű olyan email címet találni, ami fogad is bármilyen emailt. Nem is értem miért ennyire nehézkes ez Amazonéknál.
Az alábbi automatikus választ kaptam:
"We have temporarily placed your Amazon account on hold and canceled any pending orders or subscriptions because we detected unusual activity on it.
To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.
We are sorry for any inconvenience this may have caused."
De éppen ez a gondom, hogy nem tudok belépni bakker. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? Van valakinek tapasztalata ilyen esetre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest