Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Belefutottam egy olyan problémába, hogy megpróbáltam belépni egy pár éve létrehozott Amazon fiókomba, de a rendszer zárolta a fiókot, és be se tudok lépni. Nem rendeltem semmit, nem fizettem semmiért, simán csak be szerettem volna lépni. Szerintem legalább 1 éve nem is nyúltam a fiókhoz, úgyhogy nem tudom milyen szokatlan aktivitásról beszél. Amúgy mindig is Mo.-ról használtam, onnan is regisztráltam anno, nem tudom mi nem tetszik neki.
Írtam egy emailt a Supportnak. Hozzáteszem nem volt egyszerű olyan email címet találni, ami fogad is bármilyen emailt. Nem is értem miért ennyire nehézkes ez Amazonéknál.
Az alábbi automatikus választ kaptam:
"We have temporarily placed your Amazon account on hold and canceled any pending orders or subscriptions because we detected unusual activity on it.
To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.
We are sorry for any inconvenience this may have caused."
De éppen ez a gondom, hogy nem tudok belépni bakker. Mi a francot lehet ezzel kezdeni? Van valakinek tapasztalata ilyen esetre? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest