- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Bocsi, de most sajnos nagyon kevés időm van (ma az utolsó nap, hogy visszaküldhetném a csomagot) ezért ha szó volt már róla - minden bizonnyal, igen, - akkor elnézést!
Szóval, mi a visszaküldés menete (amazon.uk)?
Van "return label"-em, kinyomtattam, ragasztgattam a csomagra, de mikor ma a postán mutattam a kis csajnak, hogy ezt szeretném feladni, akkor azt mondta, hogy ez drága lesz. Mondom elvileg visszautalják (gondolom). Erre ő, hogy inkább meg kéne nézni, hogy annál a szállítónál, akik hozták a csomagot, hátha ismeri a rendszer a megadott kódot. Mert náluk nem. Az a baj, hogy lövésem nincs, hogy hogyan is jött.
Egyébként azt mondta, hogy kb. 9-10e Ft lenne csomagonként a szállítás. Egy tizenpárezer forintos cuccot félek így visszaküldeni. Nem lenne jó még bukni rajta.Valaki segítsen pls. hogy ma el tudjam intézni a dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest