Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz qqzs #7879 üzenetére

Köszi a választ!
    Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
    Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
    Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.

ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
    Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ... :F

ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül :R

• <Adamsky>

nagyúr

Bocsi, de most sajnos nagyon kevés időm van (ma az utolsó nap, hogy visszaküldhetném a csomagot) ezért ha szó volt már róla - minden bizonnyal, igen, - akkor elnézést!

Szóval, mi a visszaküldés menete (amazon.uk)?
    Van "return label"-em, kinyomtattam, ragasztgattam a csomagra, de mikor ma a postán mutattam a kis csajnak, hogy ezt szeretném feladni, akkor azt mondta, hogy ez drága lesz. Mondom elvileg visszautalják (gondolom). Erre ő, hogy inkább meg kéne nézni, hogy annál a szállítónál, akik hozták a csomagot, hátha ismeri a rendszer a megadott kódot. Mert náluk nem. Az a baj, hogy lövésem nincs, hogy hogyan is jött.
    Egyébként azt mondta, hogy kb. 9-10e Ft lenne csomagonként a szállítás. Egy tizenpárezer forintos cuccot félek így visszaküldeni. Nem lenne jó még bukni rajta.

Valaki segítsen pls. hogy ma el tudjam intézni a dolgot...

Új hozzászólás Aktív témák