- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
Visszautalva az első Amazon.de-s vásárlásomra - #7367 - amely 04.11-én történt. A vételár egyből nem került levonásra mivel akkor még a webkártyára a teljes összeg nem került feltöltésre - de a feltöltést követően a netbankban az előjegyzett kártyaforgalomban már szerepelt a vételárnak megfelelő összeg. A mai napon néztem a netbankot és webkártyán már nincs a "vételárnak megfelelő összeg" (a tranzakcióknál még nem került jóváírásra, gondolom hétvége miatt ezért ott nem tudom leellenőrizni).
Az amazon oldalon hol lehet annak "nyoma", hogy a vételár már "lehívásra" került a vevő számlájáról?Melléklem az amazonról a rendelés részleteinél a "jobb oldali részt" ill. a csomagvötésről is egy képernyőkivágást. Az értékesítő nem közvetlenül az amazon volt.
Csak bízom benne, hogy nem egy lenyúlás áldozata lettem.
[kép1]
[kép2]
Új hozzászólás Aktív témák
- HBO Max
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Windows 10
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen program, ami...?
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition (dobozos)
- Bomba ár! Asus ZenBook UX431FL - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Xbox One S 1TB (dobozos)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs