Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odin89
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
A fent linkelt cuccot megrendeltem az amazonon 2 napja, minden lépést végig vettem, sőt a bankszámlámon is megjelent a bankkártya terhelésének előjegyzése.
Megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről, de ezek után ma újabb email érkezet:
"
We're writing to inform you that your order from A&R PHOTO VIDEO INC has been canceled because the seller is unable to ship your order to the shipping address provided. Please resubmit your order with a different address. We're sorry for the inconvenience this has caused. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.*
"
Gondolom az lehet a gond, hogy Mo-ra nem szállít a "A&R PHOTO VIDEO INC" vagy nem 15 USD-ért, hiába engedte a rendszer végig vinni. A rendelés állapota "Cancelled" lett.Mit tegyek? Amcsi címem nincs
A másik szállítót nem találom, amit a fórumtárs írt 38 USD szállítási díjjal. Fizetnék ennyit is a 15 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- World of Tanks - MMO
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest