- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odin89
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
A fent linkelt cuccot megrendeltem az amazonon 2 napja, minden lépést végig vettem, sőt a bankszámlámon is megjelent a bankkártya terhelésének előjegyzése.
Megkaptam a visszaigazoló emailt a rendelésről, de ezek után ma újabb email érkezet:
"
We're writing to inform you that your order from A&R PHOTO VIDEO INC has been canceled because the seller is unable to ship your order to the shipping address provided. Please resubmit your order with a different address. We're sorry for the inconvenience this has caused. In most cases, you pay for items when we ship them to you, so you won't be charged for items that are canceled.*
"
Gondolom az lehet a gond, hogy Mo-ra nem szállít a "A&R PHOTO VIDEO INC" vagy nem 15 USD-ért, hiába engedte a rendszer végig vinni. A rendelés állapota "Cancelled" lett.Mit tegyek? Amcsi címem nincs
A másik szállítót nem találom, amit a fórumtárs írt 38 USD szállítási díjjal. Fizetnék ennyit is a 15 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Geforce 2-3-4 titánium, GTX 260 kártyákat
- Sennheiser PXC 550-II aktív zajszűrős fejhallgató eladó
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest