- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasinger! #723 üzenetére
Én tuti nem vennék, lutri az egész (hacsak nem találsz valakit, aki vett és eredetit kapott, értékelésekből néha kiderül, ha van). Aki odaírja az originalt, az meg nem kockáztat,hogy hamissal szúrja ki az ember szemét, aztán széjjel szedjék később emiatt. Rohadtul kell figyelni, mi van a szövegben, láttam már olyat is, hogy "eredeti másolat".
Deer76: Attól függ mi hozza, nekem csak rendelésem volt, de azt UPS futár hozta, nyomonkövetési opcióval (power bank és tok hozzá, tehát nem nagy dolgok ezek sem), mégis összesen kb. 12-15 font volt a szállítás.
-
válasz
Vasinger! #721 üzenetére
Ahol nem szerepel, hogy "original", ott hiába is lázadnál, azt mondaná, hogy nem állította, hogy eredeti. Ha viszont egyértelműen benne van az eladó terméknél, hogy eredeti és ennek ellenére nem azt küld, akkor már lehet "rinyálni", erre hivatkozva, ha bebizonyítod, hogy neked van igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest