Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aleister
    veterán

Sziasztok!

Van egy termék német amazonon, ami féláron van, mint máshol. Állítólag kiállított darabok. Rendelés előtt írni kell egy gmail-es címre és érdeklődni, másképp törlik a rendelést.

Ez így is van. Törölték a rendeléseket folyamatosan.

Írtam emailt. Megjött a válasz, hogy a termék eredeti. Pár adatot kér (termék, ár stb.) majd felrakja amazonra és ott megtudom venni, amazon rendszerén keresztül kifizetni. Ezután írnom kell neki, hogy igen, az én vagyok és küldik.

Van ötlete valakinek, hogy minek ez az emailesdi, amazonos fizetéssel elvileg lehúzni nem tudnak. Ha megírta volna, hogy fizessek paypalon tudnám, hogy csalás. Így viszont nem értem a dolgot.

Ebbe én is belefutottam. Szerintem átverés az egész. Azt ígérték, hogy ha kettőt veszek, akkor kapok egy harmadikat ingyen...félárú GTX 1070-ekről van szó.

Gondolom a kkoppde@gmail.com címre gondolsz.

Rákerestem a cégre, és érdekes módon egy angol vállalat jön be skót és angol dolgozókkal. Ezek meg vasárnap (!!) lkes német nyelven válaszolgatnak a gméles (!!!) címre. Már 2 különböző céget is találtam az Amazon.de-n ugyanezzel az e-mail címmel bejegyezve. Mindkettő "Just launched" szóval nincs egyetlen értékelése sem.
    Nem csoda, hogy törli az Amazon felvitt termékeiket, mert kamu. Azt nem tudom, hogy a céget miért nem bannolják.

Ha nem otthon nyomtatod a pénzt, és egy kicsit is érdekel, hogy mire megy el, akkor ne rendelj szvsz tőlük!

Új hozzászólás Aktív témák