Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Ma vásárolni próbáltam Amazon.de-ről. Első próbára, sajnos a vásárlási limit miatt sztornózták a rendelést. Ezután OTP-ben átállítottam a limitet, majd újra bepakoltam a kosára és vásárlás. Ekkor jött egy mail, hogy sikeres a rendelés, majd jött rögtön még egy (német) levél, hogy zárolták a fiókomat. Ha szeretném megoldani, akkor keressem a jobb felső sarokban a sárga "Kontaktieren Sie uns" gombot. Ami igazából nincs sehol, amikor sikerült egy ilyen gombot találnom bal oldalt középen (egy másik aloldalon), arra kattintva be kellene jelentkeznem, ami ugye nem lehetséges, mivel zároltak.
Járt már így valaki?
Tudnátok küldeni egy valid Amazon support címet, ahol reklamálhatok?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest