- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
golya87 #7375 üzenetére
Az ő szolgáltatásukat már használtam párszor.
-
pengwin
addikt
válasz
golya87 #5644 üzenetére
Velem ugyanez történt, 2017 július óta zárolva van a fiókom, sehogy se tudtam őket elérni... meg aztán már tárgytalan is lett az egész vásárlás és nem is igazán bátorított az ilyen hozzáállás, hogy Amazonon akarjak vásárolni még egyszer.
Most, hogy írtad: az androidos alkalmazásból minden megy, ott nincs lezárva a fiókom...
Én is írtam nekik ott, ha az lesz a reakció, hogy ott se tudok már hozzáférni semmihez, akkor elmehetnek melegebb éghajlatra.
Egyébként az mégis milyen logika, hogy ha le van zárva a fiókom és emiatt az oldalukon fel akarom venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahhoz be kell jelentkezni...
Értem én, hogy a 22-es csapdája az milyen jó könyv, de ennyire nem kéne utánozni.Folytatás:
Good day,You can now use your customer account again without restriction.
If necessary, please check the status of your orders and write to us if you have any further questions.You can reach us via the contact form on our help pages.
Kb. 5 perc alatt feloldották a fiókot. Igaz ennek automatikusan kellett volna történnie kb. 5 hónapja, meg a "contact form on our help pages" nem elérhető ha zárolták a fiókot, de nem baj.
-
törölt tag
válasz
golya87 #5651 üzenetére
Az ilyet sose ertettem.
Csomo haverom van aki 2-3-4, de nagyon maximum 5k-ért rendelget olyan Bosch, Makita furokat, es egyeb muszaki eszkozoket(Laptop, Telefon, Tablet) ebayrol, amik itthon jobb esetben is 10x annyiert vannak, de inkabb meg dragabban. Nekik hiaba mondok barmit, van erre penzuk es elvezik szerintem, hogy rendeles utan 1,5-2 honappal harcolhatnak a penzukert. -
golya87
őstag
válasz
golya87 #5635 üzenetére
Annyit haladt most az ügyem, hogy egy ilyet kér tőlem az Amazon:
"aktuellen Kontoauszug für Ihre master mit den Endziffern 63"
Ez valami olyan bankszámla kivonat akar lenni, amin a bankkártyaszámom is rajta van. Havi kivonatot tudok lekérni az OTP-től, de ilyen Amazon-nak megfelelőt hogy kérjek?
Találkozott már ilyennel valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest