- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Van, természetesen. Paypal acc-hoz már hozzá tudtam csapni, vásároltam is vele, meg vonatjegy vásárlás, eon számla, volt minden. Nem is nagyon van már nem netes kártya forgalomban.
Vertigo18 Én is erre gyanakszom, com egyből vissza is dobja, hogy nem támogatott kártya. Az UK elfogadja, a német nem.
Nem olyan régen váltottam bankot, akkor felmerült a kártya kérdés is. Gondolkoztam is a VISA-n, de aztán elvetettem, mert amúgy meg nem nagyon használom ilyenre, inkább EU-n belül vásárolok, vámkülföldről max pár dolláros vackokat.Akkor megkérem a német rokont, és megrendeltetem vele a motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest