Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Én nem tudom mekkora egy [moderálva] ez a cég, de áttértem az angol oldal helyett a németre (itt olcsóbb ugyanaz a cucc), azt volt egy gomb, hogy jetzt bezahlen, de mikor rányomtam [moderálva] zárolni a pénzt, igaz nem is volt a kártya mögötti számlára átvezetve, de AZONNAL jeleznie kellett volna az oldalnak, hogy fizetés sikertelen vagy hogy sikeres. De semmit nem írt ki, csak hogy köszönik a megrendelést, majd értesítenek a továbbiakról. Erre másnap kapok egy emailt, hogy valami gond adódott a kifizetéssel, legyek szíves fizetési módot változtatni. OKé, újra megadtam ugyanazt, csak éppen az a baj, hogy nincs kifizet gomb sehol! Szánalmas, hogy nem lehet kifizetni a rendelt cuccokat.
És persze ennél a 2. fizetésnél sem fogom tudni meghatározni, hogy mikor szottyan kedvük az összeget zárolni a számlán és hogy automatikusan konvertálnak-e forintra (ekkor [moderálva] rá, mert az ő euró árfolyamuk aztán a csillagos ég alatt van egy kicsivel) vagy hajlandóak euróban terhelni.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És persze ennél a 2. fizetésnél sem fogom tudni meghatározni, hogy mikor szottyan kedvük az összeget zárolni a számlán és hogy automatikusan konvertálnak-e forintra (ekkor [moderálva] rá, mert az ő euró árfolyamuk aztán a csillagos ég alatt van egy kicsivel) vagy hajlandóak euróban terhelni.