Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Én nem tudom mekkora egy [moderálva] ez a cég, de áttértem az angol oldal helyett a németre (itt olcsóbb ugyanaz a cucc), azt volt egy gomb, hogy jetzt bezahlen, de mikor rányomtam [moderálva] zárolni a pénzt, igaz nem is volt a kártya mögötti számlára átvezetve, de AZONNAL jeleznie kellett volna az oldalnak, hogy fizetés sikertelen vagy hogy sikeres. De semmit nem írt ki, csak hogy köszönik a megrendelést, majd értesítenek a továbbiakról. Erre másnap kapok egy emailt, hogy valami gond adódott a kifizetéssel, legyek szíves fizetési módot változtatni. OKé, újra megadtam ugyanazt, csak éppen az a baj, hogy nincs kifizet gomb sehol! Szánalmas, hogy nem lehet kifizetni a rendelt cuccokat.
És persze ennél a 2. fizetésnél sem fogom tudni meghatározni, hogy mikor szottyan kedvük az összeget zárolni a számlán és hogy automatikusan konvertálnak-e forintra (ekkor [moderálva] rá, mert az ő euró árfolyamuk aztán a csillagos ég alatt van egy kicsivel) vagy hajlandóak euróban terhelni.[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És persze ennél a 2. fizetésnél sem fogom tudni meghatározni, hogy mikor szottyan kedvük az összeget zárolni a számlán és hogy automatikusan konvertálnak-e forintra (ekkor [moderálva] rá, mert az ő euró árfolyamuk aztán a csillagos ég alatt van egy kicsivel) vagy hajlandóak euróban terhelni.