Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Helló!
Valahol olvastam, hogy az amazon is bevezetett valami paypalhoz (amit ugye nem enged használni az áruházában, mivel konkurencia) hasonló fizetési rendszert, amivel a saját áruházában lehet vásárolni. Mivel a paypalomat nem használhatom, nincs amerikai központú bankszámlám, valamint a kártyás fizetés is kilőve, gondoltam, az amazon accountomhoz létrehozok egy ilyet, és átutaltatok rá pénzt, mint a paypalnál, és azzal vásárolnék. A fizetési módoknál feltételezem, az amazon store card takarhatja ezt, de ott úgy tűnik, csak usa tagállamokból lehet ezt létrehozni. Van valami módszere, hogyan tudom ezt megcsinálni, vagy rossz helyen keresem a módját? Ami mindenképp lényeges, hogy mindenképp előre rátöltött pénzt akarok elkölteni, semmiképp nem szeretném hitelből vásárolni (még ha x idő alatt vissza is tehetem).
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest