Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ilyenkor mi van?
Account locked temporarily
We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance.Customer service linkhez is be kell lépni, ugyanebbe a zsákutcába dob vissza.
A "szokatlan tevékenységet" én csináltam azzal tegnap, hogy ezer éves jelszót megváltoztattam és bekapcsoltam a 2FA kód generáló funkciót is biztonság kedvéért. Minden rendben is volt, beléptem simán az új jelszóval és 2FA kóddal, ahogy kell, aztán ma már nem tudtam belépni a fenti zsákutca miatt. Rámentem a password reset oldalra, küldték emailben az egyszeri kódot, még újabb jelszó, kiírta sikeres változtatás és lépjek be a legújabbal, erre ismét a fenti üzenet.Valaki tudja meddig tart a temporary lock?
(Talán az szokatlan nekik, hogy 1-2 éve nem rendeltem semmit, most beléptem és szerettem volna vásárolni, hogy olvastam amazon.de újra szállít ingyen 20 ezer felett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óvodások homokozója
- Apple MacBook
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest