Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacpac
üzenetére
A cuccot megvettem máshol, az Amazonnak írtam egy emailt erre a címre "eu-privacy@amazon.de" hogy töröljék a fiókot GDPR emlegetésével, visszaírtak egy másikról, hogy tényleg akarom, válasszal erősítsem meg, aztán ennyi, nem kaptam se új levelet hogy megtörtént vagy valami. Senkiházi cég, abban sem bízom a törlést képesek normálisan megcsinálni, de most nem foglalkozom vele.
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Enyém is. Valamit nagyon elrontottak, ha ennyi fiókot csak úgy letiltanak. Még rosszabb nincs értelmes mód a helyreállításra, nulla kommunikáció.
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Egy hónapja zárolták, mentem nyaralni nem foglalkoztam vele, ezen a héten küldtem emaileket, ha ebben a hónapban nem oldják fel akkor beveszek egy leszarom tablettát. (esetleg még egy utolsó email GDPR jeligére akkor már töröljék is a fiókot)
-
törölt tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Ezzel küzdök én is most, írtam emaileket és várom legyen valami. Az is vicc, email címeket redditről kell előtúrni, mert a honlapjukon semmi, contact us részen is be kell lépni, hogyan ha felfüggesztették a fiókot...
2FA mögött van a fiók, ne legyen már "gyanús tevékenység" ha valaki egyszer wifiről, mobilnetről, számítógépről vagy telefonról lépne be. Vagy akár VPN, más DNS. A captcha rendszerük is vicc.
Ha védeni akarnak, azt lehet normálisan csinálni. Így most feleslegesen kizárnak embereket és nincs rá normális, egyszerű folyamat a zárolás feloldására.
Itt azt olvasni, telefonálni nem érdemes, mezei ügyfélszolgálatos nem tudja visszacsinálni. Elküldtem az emaileket, talán jövő héten lesz belőle valami.
-
törölt tag
Ilyenkor mi van?
Account locked temporarily
We have detected unusual activity on your account and have locked it temporarily. Please contact customer service for further assistance.Customer service linkhez is be kell lépni, ugyanebbe a zsákutcába dob vissza.
A "szokatlan tevékenységet" én csináltam azzal tegnap, hogy ezer éves jelszót megváltoztattam és bekapcsoltam a 2FA kód generáló funkciót is biztonság kedvéért. Minden rendben is volt, beléptem simán az új jelszóval és 2FA kóddal, ahogy kell, aztán ma már nem tudtam belépni a fenti zsákutca miatt. Rámentem a password reset oldalra, küldték emailben az egyszeri kódot, még újabb jelszó, kiírta sikeres változtatás és lépjek be a legújabbal, erre ismét a fenti üzenet.Valaki tudja meddig tart a temporary lock?
(Talán az szokatlan nekik, hogy 1-2 éve nem rendeltem semmit, most beléptem és szerettem volna vásárolni, hogy olvastam amazon.de újra szállít ingyen 20 ezer felett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest