Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 13 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megírom mi történt egy amazonos rendelésemmel, hogy más is tudjon róla mit csinál az amazon, ha olyan termékeket rendelsz ami a rendelés pillanatában nincs raktáron.
(Német amazon)Tehát rendeltem több terméket, egy rendelésben amik között volt olyan is amit engedett rendelni, de jelenleg nem volt raktáron. A kasszában nem számolt fel dupla szállítási díjat. Ezért gondoltam tudok várni a termékekre, szóval leadtam a rendelést. A rendelés pillanatában nem vontak le semmit a bank kártyámról.
Aznap éjjel beterhelték kb. a rendelés összegének felével.
Rá pár napra megint történt terhelés, de akkor már majdnem a teljes rendelési végösszeget. Ezzel az volt a gond, hogy az első terheléssel eggyütt, tehát a 2db terhelés összege már a másfélszerese volt a teljes rendelés végösszegének.Szóval ezek után felvettem a kapcsolatot az amazonnal a chates Ügyfélszolgálaton.
Ott mondták el mi történt az én rendelésemmel.Mivel nem volt raktáron több termék a rendelésemből, ezért legoglaltak egy összeget a kártyámról, a rendelés fenntartása miatt. Ez volt az első terhelés.
A második terhelésnél feladták a már beérkezett termékeket. Ez a terhelés a feladott termékek ára volt.
Az ügyfélszolgálatos jelezte, hogy lesz még egy harmadik terhelés is, amikor beérkezik a maradék pár termék a rendelésből és azt kiküldik. És ezzel a terheléssel jön ki a rendelésem végösszege.
És most jön a lényeg: Az első terhelést fel szabadítják a kártyámon, mert az csak "foglaló" volt ameddig beérkeznek a termékek amiket rendeltem.
Szerintem elég félreérthető az amazon ezen része. Nekem nagyon nem tetszett. Nem értem miért nem vonja le a rendelés leadásakor egyben a teljes végösszeget, amikor úgyis tudom a rendelés pillanatában, hogy várni kell a termékekre...
Remélem hasznos információ lesz másoknak a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest