Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megírom mi történt egy amazonos rendelésemmel, hogy más is tudjon róla mit csinál az amazon, ha olyan termékeket rendelsz ami a rendelés pillanatában nincs raktáron.
(Német amazon)Tehát rendeltem több terméket, egy rendelésben amik között volt olyan is amit engedett rendelni, de jelenleg nem volt raktáron. A kasszában nem számolt fel dupla szállítási díjat. Ezért gondoltam tudok várni a termékekre, szóval leadtam a rendelést. A rendelés pillanatában nem vontak le semmit a bank kártyámról.
Aznap éjjel beterhelték kb. a rendelés összegének felével.
Rá pár napra megint történt terhelés, de akkor már majdnem a teljes rendelési végösszeget. Ezzel az volt a gond, hogy az első terheléssel eggyütt, tehát a 2db terhelés összege már a másfélszerese volt a teljes rendelés végösszegének.Szóval ezek után felvettem a kapcsolatot az amazonnal a chates Ügyfélszolgálaton.
Ott mondták el mi történt az én rendelésemmel.Mivel nem volt raktáron több termék a rendelésemből, ezért legoglaltak egy összeget a kártyámról, a rendelés fenntartása miatt. Ez volt az első terhelés.
A második terhelésnél feladták a már beérkezett termékeket. Ez a terhelés a feladott termékek ára volt.
Az ügyfélszolgálatos jelezte, hogy lesz még egy harmadik terhelés is, amikor beérkezik a maradék pár termék a rendelésből és azt kiküldik. És ezzel a terheléssel jön ki a rendelésem végösszege.
És most jön a lényeg: Az első terhelést fel szabadítják a kártyámon, mert az csak "foglaló" volt ameddig beérkeznek a termékek amiket rendeltem.
Szerintem elég félreérthető az amazon ezen része. Nekem nagyon nem tetszett. Nem értem miért nem vonja le a rendelés leadásakor egyben a teljes végösszeget, amikor úgyis tudom a rendelés pillanatában, hogy várni kell a termékekre...
Remélem hasznos információ lesz másoknak a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 10
- Formula-1
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest