Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Elég érdekesen működik az Amazon problémamegoldása.
Rendeltem az Amazon.de-ről egy terméket, aminek várható kiszállítása a holnapi nap. (Dec.14) Erre tegnap látom, hogy a csomag adatoknál a várható érkezés 2024.dec.31.
Írtam chat-en a CS-nek, hogy nézzen már rá, mert nem stimmel a dátum. Erre visszaírt, hogy dehogynem, 2024. de. 31.
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.
Közben a termék ára is dupla lett, szóval semmiképp nem töröltetem a rendelést, hanem amennyiben nem ér ide, akkor újraküldést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.