Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- MIUI / HyperOS topik
- Macrodroid
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
Elég érdekesen működik az Amazon problémamegoldása.
Rendeltem az Amazon.de-ről egy terméket, aminek várható kiszállítása a holnapi nap. (Dec.14) Erre tegnap látom, hogy a csomag adatoknál a várható érkezés 2024.dec.31.
Írtam chat-en a CS-nek, hogy nézzen már rá, mert nem stimmel a dátum. Erre visszaírt, hogy dehogynem, 2024. de. 31.
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.
Közben a termék ára is dupla lett, szóval semmiképp nem töröltetem a rendelést, hanem amennyiben nem ér ide, akkor újraküldést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Formula-1
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Supra LoRad 2.5 Silver Anniversary edition 1,5 m
- HP EliteBook 840 G7 i5-10310U - TOUCH 16GB RAM 256GB NVMe világítós billentyűzet, üzleti laptop
- Philips 34" 34M2C3500L/00 WQHD VA 180Hz HDMI/DP ívelt gamer monitor (019)
- SAMSUNG S27FM502 Smart M5 IPS monitor (037)
- iiyama ProLite XB3270QS-B5 32"-os 2K IPS Pivot mode
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor jeleztem neki, hogy már az idei év dec. 31. is késő lenne, de a 2024-es egyáltalán nem elfogadható, akkor annyi volt a reakció, hogy rendeljem meg újra, ezt meg törli. De mondtam, hogy nagyon nem szeretném, mert a csomag mozog (bár furcsán, mert én Németországból rendeltem, a tracking szerint meg a spanyol site-ról indult, tegnap érkezett meg a csehekhez, de a végcél Magyarország) szóval bízom benne, hogy mégis idetalál, Ami még érdekesség, hogy a megadott trackinget egyetlen tracker oldal sem látja, bár ahogy elnézem ez Express One tracking, az meg az Aliexpress tapasztalatok szerint csak akkor szokott életre kelni, amikor itt Pesten átveszik a csomagot.