Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Abszolút megértem, én Garmin fan vagyok, de a józanabbik fajta, aki sosem adna még 200e Ft-ot sem egyik óráért se. A 400 e Ft-os Fenix 8-ról ne is beszéljünk, Garmin is egyre pofátlanabbul áraz már.
Tulajdonképpen nem is értem miért is kellene bárkinek egy F8. Mit tud többet, ami feltétlen szükséges egy hobbisportolónak. Egy 100e Ft-os FR255 bőségesen kiszolgál, 4x annyiba kerülő F8 nem más csak rajoskodás, hogy nekem drága órám van mert király vagyok, vagy ettől komolyabb sportolónak tűnök.
Ugyanaz a kerdés mint amikor egy új iPhone jelenik meg, racionálisan nem lehet megmagyarázni a többszázezres árat, de még is megveszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest