- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Igen, a fals mérést én is ennek tudtam be.
A késés meg Garmin tulajdonság. Legalábbis az eddig nálam járt összes Garminnál megvolt (Venu 3, Fenix 7, Fenix 7 Pro, Epix Pro, Instinct 2). Ez, amíg csak önmagában az óra mér, nem feltűnő, mert minden mérőszám ehhez igazodik, de ha külső szenzor is befigyel, akkor ahhoz képest már látványos tud lenni (nálam van amikor 10! másodperc csúszás is van). -
gusthy
veterán
Igazából ezek között a kasztni, a design és a szoftver a különbség. Ebből a kasztni adott esetben lehet valódi komoly érték, pl a 955 alkalmas búvárkodásra is, amit a 255-tel nem lenne jó ötlet, sós vízben merülni mérsékelten okos ötlet vele.
Az szerintem is gusztustalan parasztvakítás, hogy az olcsóbb cuccokban néhány szoftveres funkció le van kapcsolva, lásd Venu 3 vs Forerunner 265.
A design meg már csak olyan, hogy megkérik az árát. -
Kabu
tag
Tökéletesen leírtad!
Sajnos bizonyos, tradícionálisan kiváló termékeket gyártó cégek ( Samsung, Apple, Garmin, Irobot... ) mostanában az innovaciók helyett inkább azzal tűnnek ki, hogy az egekbe nyomták fel bizonyos termékeik árát, miközben egyre kevésbé egyértelmű, hogy ezek a termékeik a többiek előtt járnak...
Ezért is adtam egy esélyt az Amazfitnek, pláne úgy, hogy Xiaomi termékekkel már évek óta nagyon jó tapasztalatok vannak ( kamerák, porszívó, eleketromos fogkefe...).
A Samsunggal is úgy vagyok, hogy az, hogy fotozás szintjén az S21 és az S24 között szinte nincs jelentősebb javulás, ez a pofátlanság csúcsa, ha nem villanatanak valami nagyot az S25-nél, akkor 13 év "Samsungozás" után a telefonoknál is adok egy esélyt egy feltörekvőbb márkának. -
Kabu
tag
Én meg pont az ellenpólus vagyok: 2 barátom is montizik ( nyilván nem ebből élnek ) és bár évekig fel sem néztek a Garmin katalógusból, egyikük most hozzám hasonlóan T-REX 3 tulaj lett, a másikuk még hezitál, de szinte biztos, hogy ő sem a Fenix 8-ra költi majd egy fél bicaj árát...
-
laci1892
őstag
Elméletileg amúgy az a konszenzus... ( Bár idáig nekem elég volt az optikai mérés ) Ha TÉNYLEG igazán komolyan akarod mérni a pulzusod elfelejted a P*ba az óráról való mérést. És ez mindegyik órára igaz Garmintól függetlenül. Ant+ kapcsolattal csatlakoztatható egy HRV öv. Egyedül úszáshoz használok swim hrv-t ott tényleg pontosabb, mint az optikai.
Ja hogy a T Rex 3 nem képes ANT+ kapcsolatra. Roppantul sajnálom 💪🏼
-
Parallaxis
addikt
Nem tudom az az alváselemzés mennyire részletes de Garminon ugyanúgy megvan a Sleep Coach funkció, elég részletes adatokkal, javaslatokkal.
Messze nem ugyanaz a kettő.
Próbálj a Connecttel elbeszélgetni, hogy az éjszaka észlelt alvási Apnoé értéked mennyire komoly és ha igen, kihez fordulj. Ja bocs, a Garmin ilyet nem is észlel.
De a Garmin azt sem teszi meg, hogy rákérdezzen, ha alacsony a HRV-d és változó a testhőmérsékleted, hogy jól vagy-e, mert ez betegség előjele lehet. -
Parallaxis
addikt
Nálam az Amazfit amúgy is a hagyjuk már kategória a fizetős alváselemzéssel.
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az a szintű alváselemzés, amit a Garmin is tud az az Amazfitnél is ingyen van?
Az AI a fizetős, ami részletes elemzést nyújt és párbeszédes alapon nyújt tanácsadást.No meg Aura nem csak alváselemzésre való, hanem teljes körű egészségügyi tanácsadásra és rekreációra. Elalváshoz is a pillanatnyi élettani adataid alapján nyújt hanghatásokat (zenét, tengerparti hangok stb.).
Az edzéstervezésnél is nagyjából ugyanaz a tervezés, amit a Connectben összehozhatsz a Zepp-ben is ingyenes, a részletes tanácsadás és a pillanatnyi állapotodnak megfelelő edzésmódosítások és párbeszédes edzéskialakítás a fizetős. Gyakorlatilag, mintha egy élő edző lenne az óra/alkalmazás mögött.
Az összes óragyártó közül az Amazfit épít a legjobban a mesterséges intelligenciára és egész jó eredménnyel.
-
dionaea
őstag
Hát ez az régen elment az ember futni, tekerni mászni. Nem vitt semmit magával. Ment amikor érezte, ideje volt, kedve, célja Ma az óra mondja meg mikor menjen, milyen intenzitással.... Aztán meg nézegeti az adatokat. Ez nem rossz de aki hobbi sportoló ( lehet ezen belül is már vannak szintek) azoknak is vannak olcsóbb megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!