- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
Parallaxis #86 üzenetére
Igen, engem is meglepett, hogy mennyi dolog került be utólag. Egyébként szerintem a kategóriájában így az egyik legjobb óra lett, pláne hogy fél centivel vékonyabb a versenytárs Garmin 265-nél.
-
gusthy
veterán
válasz
Parallaxis #83 üzenetére
Ez igaz, bár hozzátartozik, hogy a Balance is tud késni (nekem az van, és tény, hogy a frissítésekkel az is javult a teljesen újkori állapotához képest), és azért a korábbi Amazfitek lényegesen többet késtek, legendásan problémásak voltak ezen a téren. A Balance-ban már egy újabb szenzor van.
-
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
Igazából ezek között a kasztni, a design és a szoftver a különbség. Ebből a kasztni adott esetben lehet valódi komoly érték, pl a 955 alkalmas búvárkodásra is, amit a 255-tel nem lenne jó ötlet, sós vízben merülni mérsékelten okos ötlet vele.
Az szerintem is gusztustalan parasztvakítás, hogy az olcsóbb cuccokban néhány szoftveres funkció le van kapcsolva, lásd Venu 3 vs Forerunner 265.
A design meg már csak olyan, hogy megkérik az árát. -
gusthy
veterán
Hát, szép is ez a magyar nyelv, érdemes megtanulni helyesen használni.
Az, hogy "nem egészséges", az egy általános kijelentés. Nem egészséges a dohányzás, az elhízás, stb.
Sehol nem írtál olyat, hogy "a saját adottságaidhoz mérten".
Amit írtál, az kb olyan, hogy "nem szeretnék dohányozni, mert nem egészséges".Ezekkel azért érdemes nagyon óvatosan bánni, mert sajna a futó közösségben keringenek ilyen magic numberek, hogy ennyi meg annyi kádencia alatt instant mindmeghalunk, és ezzel lehet komoly károkat okozni, mert majd olyan emberek akarnak 170-nel menni, akiknek nem való.
Tehát ha neked ki lett mérve, hogy a 170-es vagy magasabb kádencia az ideális, akkor írd azt, hogy ne vezesd félre a kevésbé hozzáértőket. Tudod, az írástudók felelőssége...Ami a mérést illeti, igen, ehhez óra vagy öv kell. Viszont ha mindent is az öv mér, akkor kb mindegy, hogy milyen órát használunk, teljesen felesleges drága Garmint venni.
-
gusthy
veterán
Nem bántasz meg, de nem "olcsó kínai". Ez egy Tomtom pánt. Az én hobbi szintű 5/10k futásaimhoz bőven elég, nem akarok a New York maratonon első 100ban lenni.
Úszáshoz nem nagyon van olyan pánt, ami futáshoz is jó.
Amúgy az, hogy milyen kádenciával fut az ember, az nagyon egyéni, ez, hogy 170 feletti az egészséges, ez valami városi legenda lehet, biztos, hogy nincs alapja.
Egyébként pedig arról volt szó, hogy mennyivel jobb vagy nem jobb egy Amazfit óra pulzusméröje, mint egy Garminé. Itt a lényeg az, hogy egy 13e Ft-os Tomtom pánt is klasszisokkal pontosabb, mint a legdrágább órába épített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával