- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Nem muszáj ma sem hallgatnod az órára, nekem is van több olyan ismerősöm aki csak fut, elindul minden másnap és fut egyet, épp olyat, ami jólesik, meg amihez kedve van. És Garmint használ ugyanúgy, de az óra tudásának töredékét használja csak. Neki tényleg mindegy lenne mit használ és felelsleges a Garmin, de a megbízhatóságát szereti.
Én szeretem elemezni az adatokt, nálam nagy szerepet játszott az óra abban hogy elindultam a sport vonalon és nem hagytam abba a futást már a legelején.
Nekem az az Amazfit ennyiért drága, bár tudom hogy Garminból ennyiért ilyen tudást nem adnak, szóval ahhoz képest nem drága.
-
HKorn
veterán
Azért nem mondanám ezt. Én csak hobbista vagyok, bringázok, futok. De ahhoz hogy magamat edző nélkül tudjam fejleszteni nekem nagyon is fontosan a Garmin metrikái, amit biztosan tudom, hogy egy Amazfit nem tudna nyújtani.
Persze ehhez az is kell, hogy ismerd magadat, tudd melyik metrika mit jelent és legyen némi edzéselmélet alapod is.
Ezekkel én egy szenvedős 5K futás után feledzettem magam egy olyan félmaratonra amit frissítés nélkül, jóleső érzéssel fejeztem be. Előtte meg az 5K-ba belepusztultam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SzoftverPremium.hu
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!