- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Garmin Venu Sq 2 - alaptudás a négyzeten
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
-
laci1892
őstag
Kérlek idézd már fel a mondatomban azt a részt ahol azt írtam hogy mindenkinek 170 felett kell futni.
Azt mondtam hogy én nem szeretnék 170 alatt futni, mivel nem egészséges. A saját adottságaimhoz ( magasság, lépés hossz stb ) mérten. Hogy ezt monitorozni tudd azonban vagy az óra vagy egy rendes hrv öv kell.
Szövegértés.
-
laci1892
őstag
Senkit nem akarok megbántani de .... nekem egy 13 ezer forintos mellkaspánt nem elég.
alapvetően úszáshoz meg néha futáshoz használom.
Amikor viszont futáshoz, akkor jól jön.
Egy rendes, nem valami olcsó kínai hrv pánt nem csak a pulzusod méri. Talaj fogási időt, ezzel együtt a komplett futódinamikád.Pontos Futó dinamika mérés már csak abból S szempontból sem rossz hogy, 170/P lépés ütem alatt nem is szeretek már nagyon futni. Hosszútávon ráadásul nem is annyira egészséges.
Termesztésen Mások vagyok más preferenciákkal más célokkal, nem kell mindenkinek ilyen, tisztában vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W