- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Tökéletesen leírtad!
Sajnos bizonyos, tradícionálisan kiváló termékeket gyártó cégek ( Samsung, Apple, Garmin, Irobot... ) mostanában az innovaciók helyett inkább azzal tűnnek ki, hogy az egekbe nyomták fel bizonyos termékeik árát, miközben egyre kevésbé egyértelmű, hogy ezek a termékeik a többiek előtt járnak...
Ezért is adtam egy esélyt az Amazfitnek, pláne úgy, hogy Xiaomi termékekkel már évek óta nagyon jó tapasztalatok vannak ( kamerák, porszívó, eleketromos fogkefe...).
A Samsunggal is úgy vagyok, hogy az, hogy fotozás szintjén az S21 és az S24 között szinte nincs jelentősebb javulás, ez a pofátlanság csúcsa, ha nem villanatanak valami nagyot az S25-nél, akkor 13 év "Samsungozás" után a telefonoknál is adok egy esélyt egy feltörekvőbb márkának. -
Kabu
tag
Én meg pont az ellenpólus vagyok: 2 barátom is montizik ( nyilván nem ebből élnek ) és bár évekig fel sem néztek a Garmin katalógusból, egyikük most hozzám hasonlóan T-REX 3 tulaj lett, a másikuk még hezitál, de szinte biztos, hogy ő sem a Fenix 8-ra költi majd egy fél bicaj árát...
-
Kabu
tag
Két hónapja vettem egy T-REX 3-at, a szívem vágya egy Suunto Vertical Solar volt, de mivel az ára nem feleződött meg egyik napról a másikra, így nem tudtam magam rászánni.
A T-REX előtt egy barátom unszolására kipróbáltam az Instinct 2X-et, ami sokaknak biztosan szuper óra, de nekem azok a készülékek, amik nem tudnak normális térképet megjeleníteni, soha nem lesznek teljes értékűek, mivel alapvetően túrázom és montizom...
Ezen kívül az Instinct-ek anyaghasználata nekem soha nem jött be és általánosságban azt látom sok Garminnál, hogy rendkívül csúnyán öregszenek a tokok és a szíjak is.Szerintem ár/értékben parádés a T-rex, nem tökéletes, de nem is akarják annak a látszatát megfizettetni az emberrel.
Furcsa, hogy a külföldi szaksajtóban és fórumokon sokkal pozitívabb a megítélése, mint itthon. Nekem az AOD kivételével minden be van kapcsolva, eddig 2x töltöttem szeptember vége óta...
A GPS max 2-3 mp-en belül képben volt eddig minden esetben, nyilván nem a pincében próbáltam vele poziciót fogatni...
Egyetlen félelmem a Gorilla Glass üveg, de nyilván valahol spórolni kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Amazfit legkeményebb órája kicsit túlbuzgó, vannak furcsaságok benne, de amilyen rövid karja volt névadójának, olyan hosszú az üzemidő.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest