Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabu
tag
Tökéletesen leírtad!
Sajnos bizonyos, tradícionálisan kiváló termékeket gyártó cégek ( Samsung, Apple, Garmin, Irobot... ) mostanában az innovaciók helyett inkább azzal tűnnek ki, hogy az egekbe nyomták fel bizonyos termékeik árát, miközben egyre kevésbé egyértelmű, hogy ezek a termékeik a többiek előtt járnak...
Ezért is adtam egy esélyt az Amazfitnek, pláne úgy, hogy Xiaomi termékekkel már évek óta nagyon jó tapasztalatok vannak ( kamerák, porszívó, eleketromos fogkefe...).
A Samsunggal is úgy vagyok, hogy az, hogy fotozás szintjén az S21 és az S24 között szinte nincs jelentősebb javulás, ez a pofátlanság csúcsa, ha nem villanatanak valami nagyot az S25-nél, akkor 13 év "Samsungozás" után a telefonoknál is adok egy esélyt egy feltörekvőbb márkának. -
Kabu
tag
Én meg pont az ellenpólus vagyok: 2 barátom is montizik ( nyilván nem ebből élnek ) és bár évekig fel sem néztek a Garmin katalógusból, egyikük most hozzám hasonlóan T-REX 3 tulaj lett, a másikuk még hezitál, de szinte biztos, hogy ő sem a Fenix 8-ra költi majd egy fél bicaj árát...
-
Kabu
tag
Két hónapja vettem egy T-REX 3-at, a szívem vágya egy Suunto Vertical Solar volt, de mivel az ára nem feleződött meg egyik napról a másikra, így nem tudtam magam rászánni.
A T-REX előtt egy barátom unszolására kipróbáltam az Instinct 2X-et, ami sokaknak biztosan szuper óra, de nekem azok a készülékek, amik nem tudnak normális térképet megjeleníteni, soha nem lesznek teljes értékűek, mivel alapvetően túrázom és montizom...
Ezen kívül az Instinct-ek anyaghasználata nekem soha nem jött be és általánosságban azt látom sok Garminnál, hogy rendkívül csúnyán öregszenek a tokok és a szíjak is.Szerintem ár/értékben parádés a T-rex, nem tökéletes, de nem is akarják annak a látszatát megfizettetni az emberrel.
Furcsa, hogy a külföldi szaksajtóban és fórumokon sokkal pozitívabb a megítélése, mint itthon. Nekem az AOD kivételével minden be van kapcsolva, eddig 2x töltöttem szeptember vége óta...
A GPS max 2-3 mp-en belül képben volt eddig minden esetben, nyilván nem a pincében próbáltam vele poziciót fogatni...
Egyetlen félelmem a Gorilla Glass üveg, de nyilván valahol spórolni kellett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest