- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Ha megnézed a 2. oldalon a második képet, láthatod, hogy mik vannak az óra beállításai közt, nincs viselés érzékelés menüpont. Most kezdem el beállítani a GTS 4-et, abban ott van.
Az importálás részt átírom, mert igazad van. A Zepp appon belül nincs importálás menüpont, csak már megtett útvonalakat lehet menteni, de ha a gpx fájlt a finderben kiválasztom és megosztom az alkalmazással, akkor be tudja rántani és elmenti. Ez volt az első Amazfit óra, ami nálam volt valaha, úgyhogy köszi a segítséget és korrekciót!
#36: Kaptunk kölcsön egy GTS 4-et és GTR 4-et is, lesz összehasonlítás. -
ibenny
senior tag
Tudom, köszi, igazából végigjártam már ezt..volt MiBand, Fitbit, Apple Watch, Garmin Fenix..igazából a saját használatomban az Apple Watch felelt meg a legjobban, és mostanában ismét elgondolkoztam, hogy jó lenne valami alvás- és egészségmonitorozásra, messze a legpontosabb/megbízhatóbb volt.
Tény, hogy pont Huaweiem nem volt, de igazából nem is szeretnék.
Nem is olvastam róluk túl jókat ilyen téren (elég pontatlanok). És ha már választhatnék, EKG jók jönne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple watch Series 7 41mm Stainless steel gyönyörű
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest