Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Ha megnézed a 2. oldalon a második képet, láthatod, hogy mik vannak az óra beállításai közt, nincs viselés érzékelés menüpont. Most kezdem el beállítani a GTS 4-et, abban ott van.
Az importálás részt átírom, mert igazad van. A Zepp appon belül nincs importálás menüpont, csak már megtett útvonalakat lehet menteni, de ha a gpx fájlt a finderben kiválasztom és megosztom az alkalmazással, akkor be tudja rántani és elmenti. Ez volt az első Amazfit óra, ami nálam volt valaha, úgyhogy köszi a segítséget és korrekciót!
#36: Kaptunk kölcsön egy GTS 4-et és GTR 4-et is, lesz összehasonlítás. -
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Minimum fényesség az automata fényerő kikapcsolásával 1,4 - 1,6 körül van, AoD-n 0,4 az átlag, kiegészítettem vele a szöveget.
Barométer tényleg nincsen, csak gyorsulásmérő és iránytű.
A PAI-pontokról szóló részt pedig javítottam, hibás volt a megfogalmazás, köszi, hogy jelezted! -
viragdani01
HÁZIGAZDA
100 évvel ezelőtt még ez volt a férfiasabb szín pedig!
(Én amúgy a feketét választottam volna , de ilyet tudtak kölcsön adni. Az szerintem furcsább, hogy ilyenkor mindkét kezemen egy-egy órával mászkálok.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged