- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibenny
senior tag
Köszönöm, Samsungokat valóban nem néztem, de utánaolvasok, ha pontosan mér, akkor lehet, hogy kap egy esélyt egy újabb modell.
A többieknek: szó nem volt semmiféle hisztiről részemről, nem is értem hogyan sikerült belemagyarázni a kommentjeimbe, de úgy vélem ~40k és ~200k között elég sok minden elfér(ne normál esetben, illetve 100k felett elvárom a pontos alvás és pulzusmérést, más nem érdekel), ráadásul elmondtam, mennyi mindent kipróbáltam, így a bújtatott sóherség vádjával sem értek egyet.
-
ibenny
senior tag
Tudom, köszi, igazából végigjártam már ezt..volt MiBand, Fitbit, Apple Watch, Garmin Fenix..igazából a saját használatomban az Apple Watch felelt meg a legjobban, és mostanában ismét elgondolkoztam, hogy jó lenne valami alvás- és egészségmonitorozásra, messze a legpontosabb/megbízhatóbb volt.
Tény, hogy pont Huaweiem nem volt, de igazából nem is szeretnék.
Nem is olvastam róluk túl jókat ilyen téren (elég pontatlanok). És ha már választhatnék, EKG jók jönne..
-
ibenny
senior tag
Elszomorít, hogy az alvásfigyelés gyak. az összes hasonló olcsóbb órában ennyire pontatlan/megbízhatatlan. Az lenne nálam a fő szempont, de nem akarok 200k-ért Apple Watchot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-roller topik
- Robogó, kismotor
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged