- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
7Heads Drago #58 üzenetére
én teljesen laikus vagyok, nem tartom magam sportolónak csak néha bringázok céltudatosan, nincs is komoly sportórám, csak lakossági fitneszkarperecem, de nekem is sokat ad az a pár adat amit figyelek. nincs stravám, nem nézek toplistát, nem csinálok intervallumedzést, letekerem az utam és ránézek a végén az összesítésre.
nyilván enélkül is mennék, de jól motivál, hogy látok egy távot, egy pulzusgörbét, egy átlagsebességet, ezeket szakaszokra bontva szintén, és van egy automata naplózásom arról, hogy az adott szezonban mennyit mentem, mennyi kell még hogy meglegyen az 500-1000-1500-stb. kilométer.
nyilván mindenbe bele lehet kötni ha nagyon akar valaki, de ezek már egészen olcsón elérhető hasznos funkciók alapszinten is.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
Összehasonlíthatatlan egy stopperrel. Elindulok futni, indítom az órán az edzést, 10 km múlva leállítom, és ott vár sok-sok adat. Nem mindegy, hogy milyen terepen futok, mennyi emelkedővel, mennyi volt a pulzusom, nagyobb erőkifejtésem volt-e, mint korábban, kaptam-e valami achievementet Straván
. Elhiszem, hogy van, akineke ezek nem jelentenek semmit, és nélküle is ugyanúgy megy, de nekem sokat segítenek, hogy az edzés könnyebb legyen.
-
A Molyember
tag
válasz
Kozlekedni lovaskocsival is lehet, megis levaltotta az auto. Gondolom az is csak parasztvakitas.
Fogalmam nincs mi bajod azzal, ha valaki megbizhato szenzorokkal egyszeruen es pontosan nyomon akarja kovetni az edzeset es/vagy fejlodeset minden teren. Ezek az adatok csoppet tobbet mondanak el annak, aki komolyan veszi az eronletet, mint az, hogy “ma 0,5 mp-el gyorsabban futottam le az adott tavot, hu de fasza vagyok.”
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igényes megjelenés, korrekt tudáslista, vállalható árazás. Minden adott, hogy néptermék legyen ebből a Miniből.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ultra 2 49mm Hibátlan/2028.03.26 Gar./Akku 100%/p4235
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest