-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
válasz hmiron #11666 üzenetére
Én nem igazán értek ezekhez a tárgyfotókhoz (meg a többihez sem, de azokban próbálkozok ), két dolgot csináltam volna viszont mindeképpen. Az egyik, hogy ami szemből jön fény és a csokin jelenik meg, az nekem zavaró, én tettem volna az a lámpa vagy amivel világítottad az elő egy félig átlátszó fóliát, hogy szórtabb legyen a fénye. A másik pedig, hogy a tányér hátulja és helyenként a hab sem igazán választható el a háttértől, ráadásul bár nincs szerepe, de a tányér széle le lett vágva. Egyébként én még tized ilyen jót sem tudnék fotózni ételt, szóval nagyon örülnék, ha ilyent tudnék, de a kritikából lehet tanulni, szóval nekem ezek tűnnek zavaróbbnak. Ja még egy kis kötekedés, bal alul a kis bogyó már nagyon nincs fókuszban, szerintem az vagy ne legyen ott, vagy legyen élesebb (fókusz stacking vagy mi a módszer neve, lősz több képet máshová fókuszálva és összeilleszted)
-
Throme
veterán
-
Zozzer888
addikt
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
BotaN
senior tag
Ja csak manapság már nem gyártanak 1 mp-s fényképezőket. Én mindig úgy voltam vele, és úgy is maradok, hogy telefonnal telefonálok, fényképezővel meg fényképezek, nem keverem a szezont... Egyszerűen elvesznek a részletek, agyon manipulálja a képeket a telefon hogy nézzen is ki valahogy, és nincs kontroll a végeredmény felett.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
-
fattyu
veterán
harmadolásra guglizz rá. Feleslegesen sok az üres ég ami ki van égve, zajt azért lehetett volna utólag is szűrni.
Ha landscape állásban lövöd meg és alsó harmadra teszed a talajt jobb alsó harmadolóra meg a lovat egész jó lehetett volna.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
A Zéé
addikt
44-en megnézték
nem rossz elképzelés, de fekvőben, és talán egy kicsit több térrel a ló mögött szerintem jobban mutatna. Amúgy nem tudom mivel fotóztad (telefonnal talán?), de iszonyat zajos, és nagyon erősen sávos a felhőkön a színátmenet, illetve sok a kiégett rész a felhőknél.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X100VI fekete
- Sony A7IV - 1 éves, 3 év gari
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest