Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
válasz
sarasota123 #61957 üzenetére
Nem rossz... de.
Én alul többet hagytam volna felül meg kevesebbet és vagy 1:1 vágnám. Szinecskéket én megrángatnám jobban. -
JohnyBlue
addikt
válasz
bandhajon@ #61410 üzenetére
Tök jó. Laminálva konyhába tányéralátétnek . Ami zavar az a kevés éles részlet.
-
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
válasz
copass #59867 üzenetére
háth.... nézegettem szűkön, szűkebben, bővebben és valahogy ez a középre begórom Beck Zolit tetszett a legjobban. Lehet a háttér jósága és szép kéksége miatt fene tudja
Fények meg kiválóak voltak mert a Budapest Parkban nem szaroznak
benedekco: A gitár alját meg művészileg lehagytam
-
JohnyBlue
addikt
válasz
negyedes #59654 üzenetére
Hááth. Alulról felfele.A függöny alatt van valami egyenes valami ... na az birizgálja a szemem. Lábfej tartása nekem zavaróan gázpedálnyomósra sikeredett. A támaszkodó keze egybeolvad a testével. A rucija fodra ad egy kis Madonnás mellet neki
Talán szerencsésebb lett volna ha a támaszkodó kezét jobban hátraengedi így jobban hátra tud dőlni Úgy meg már a lábfeje is jobb lenne.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Speeedfire #59602 üzenetére
Itt pölö telefon és az üccsi, Adélka, rózsaszínkitudjami.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Speeedfire #59595 üzenetére
Nekem ez a sorozat most sok volt. Valahogy "izzadságszagú". Nem érzem a természetességet, lazaságot. Ami tetszik az a legelső, az szerintem teljesen rendben van, talán még a hanyatfekvős de ott meg furi a lábtartása
A többi sorozatodnál is észrevettem a kellékeket, hogy mindig úgy vannak a képeken mintha kifejezetten az lenne fotózva és a modell csak úgy van ...
Hajrá, csak így tovább
-
JohnyBlue
addikt
válasz
copass #59548 üzenetére
12.000 körül van. Sajna az 1/320 ellenére is egy kicsit be van mozdulva az énekes plusz ha tovább szűröm a zajt akkor azzal már részletet vesztek. Inkább legyen ennyi zaj mint porcelánarc meg ilyenek brrrr
Mivel ez is már egy elég nagy vágás és ha ebből is kivágnám legalább még a felét ... semmi nem maradna
Az R még nem volt éles bevetésen. Mondjuk eddig nagyon tetszik rohadt pontosnak tűnik és nagyon gyorsan harap igazán fos körülmények közt is
Na de hogy ne csak betűket lássatok
-
JohnyBlue
addikt
válasz
vihartigris #45858 üzenetére
és közben sárga irigység ül ki arcukra
( ezért is sárgulnak a kípek
)
-
JohnyBlue
addikt
válasz
jjeahh #42444 üzenetére
Való igaz, lehet kicsit nagyon elkapodtam a dolgot. Mondhatni vérszemet kaptam és emiatt nagyoltam el. Itthoni vasdarabon nézve már tény és való ömlik a színzaj. A sima zaj meg valahogy ( nekem ) nem zavaró a zene brutalitása miatt. ( összhangban van) az ömlesztésről, meg csak annyi, facera készül ahol a sorrendet megtudom variállgatni és nem lesz annyira klakk klakk oszt haladjunk. De köszi a jogos kritikákat, holnap még rágyúrok
a te képeid meg 1 és 3
( bár a harmadiknál alul többet hagytam volna ) de azé' így is patent
-
JohnyBlue
addikt
válasz
vodkaboy22 #42441 üzenetére
pacis képhez: fehéregyensúly ( szerintem nagyon zöld) pacik orra s lába le van vágva, zavaró a sok belógó ág.
zumis: rossz vágás, rossz kompozíció, rossz perspektíva.
mindkét kép: telefonon nézve életlen szmötyi.
-
JohnyBlue
addikt
Na akkor zúzzunk \m/
Hétvégén tánczenés összejövetel volt Debrecenben \m/
Andartar ---- csak, hogy jobban átérezd mi is volt a koncerten...
Morgon --- csak, hogy jobban átérezd mi is volt a koncerten...
Andartar: csak, hátulról villóztak a fények. Elölről semmit nem kaptak! A koncert felénél kapcsoltak be 1-1 mécsest...
Morgon: fények rendben, attól reszkettem mindig, hogy mikor hány le az énekes egy adag vérrel! (egybe így belefutottam...)
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Throme #39198 üzenetére
Köszi,
Jogos a lendület, de annyiban védeném meg magam, hogy elég nehéz volt őket fotózni. Nem történt semmi a színpadon....
Igen pörgős zenék mentek főleg az Obscura alatt, viszont ők se voltak igazán a nagy felseperjük a hajunkkal a színpadot zenészek. A Death meg kifejezetten megállok egyhelyben és lenyomom odafigyelve mert a zene a lényeg. Bár a basszus gitáros néha elment a dobosig a papucsában
ja meg a konci felét három húrral felszerelt gitárral tolta
csak néztem, hogy höhh!
Na de sebaj, jövőhét szombaton Deák Bill koncira megyek. Bár őt mégnehezebb fotózni
Mégegyszer köszike mindenkinek
Bezzeg a Cannibal Corpse
vagy a Debreceni Angerseed... na rajtuk már van mit fotózni... gondolná az ember de nagyon nehéz feladat... :d
-
JohnyBlue
addikt
válasz
jjeahh #38890 üzenetére
Hümmm, teljesen igazad van
Na majd a továbbiakban odafigyelek
aldebaran: gondoltam
Marcitp: köszikusz
belovary: háth, beakreditálnak és elmegyek
Amúgy ha a zenekar felől indítasz, tehát nekik írsz sírós levelet akkor ők betudnak juttatni.
Jó példa rá a lenti Pokolgép konci is. A koncert szervező hivatalos sajtós mókolással nem akart engem ott látni, de írtunk a Gép menedzserének, és rárakott a listára
Kicsit kikerültük.
-
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
Guns N' Roses koncerten voltam ! Na jó nem, de végül is majdnem
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Fotonhámozó #38881 üzenetére
Hinnye!
-
JohnyBlue
addikt
torzo: köszi szépen
aldebaran: jaja, jó lett volna, máskor csörögjél rám.
marcitp: köszike
*Ropi*: köszi, AF tévesztés miatt nem sokat dobtam mivel a jég széle a székemtől alsóhangon 10 méterre volt így az esetek 90-95% ban végtelenben volt az üveg
Egyébként érdekes módon nem tapasztaltam olyat amit _seth_, hogy a palánkra meg ide oda fókuszált volt. Ami mellé ment ott én maradtam le a lekövetéssel.
contaxg: köszönöm
papaya: köszönöm, mivel az értelmes pózokat mindig a jég túloldalán mívelték, így baromi nagyokat kellett vágnom. Szóval maradt egy színes pacám amin nem volt egykönnyű zajt szűrni, élesíteni meg + a csúszkákat addig húzogatni amíg emészthető lesz. A WB re nincsen mentségem.
-
JohnyBlue
addikt
Hoztam egy kis jégtáncot hogy a felforrt agyakat kissé lehűtse
-
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
-
-
JohnyBlue
addikt
crey és m3ss
Most hogy így mondjátok tényleg megszaladt a csúszka, de érdekes mód nem tűnt fel (tetszett a színessége) (attól lehet ez, hogy hetek óta sötétben megyek dolgozni és sötétben érek haza? bent meg nincsenek "színek" )
A felhő bosszant
Az alsó fehérség az ilyen pára szerűség volt. És igen turistáskodtunk ezerrel plusz majd megfagytunk
Annyit inni meg nem tudtam hogy ne fázzak
Real_Necro: ezt már a helyszínen tudtam, de nem érdekelt
csillagropiscsillag : öhööhöhö sztáárok lettünk
-
JohnyBlue
addikt
válasz
G_Gaabor #36607 üzenetére
Kék virágos: más szögből, kevesebb zavaró ugyanolyan kék virággal a háttérben jó lenne így elég szamóca az egész.
Rózsás: a sok pókháló nagyon zavaró, meg úgy az egész. Erre is szintén más szögből jobb lenne illetve szebb rózsafejet fotózni. (ez eléggé viharvert)Talicskás: teljesen rendben van.
Park: szintén rendben van, bár egy 16:9 lehet jobban feldobná.
Út: semmi extra de amúgy jó.
Bicajos: nagyon tetszik.
Madárijesztős: jó lenne ha egy kicsit feljebbről lőtted volna illetve a bal oldalt zavar a tábla.Szerintem
-
JohnyBlue
addikt
Nekem is mint copassnak csak annyi a bajom, hogy lehetne több szín. Az előtért szerintem pont jó.
Képarány: egyszerű
ahogy jobban tetszik, vagy amit a kép kíván. (megvágni többféle variációban, oszt utána dönteni kell, hogy melyik az 5*-os )
Ez a kép a 16:9-től szerintem, alul-felül beszűkülne...
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Fandango #35716 üzenetére
ha 5 évig egy Csepel tacskót hajtottál akkor két év kihagyás után egy full karbon országútit nem tudsz kihajtani rendesen.
Persze bicajozni tudsz mindkettővel (lemész a kocsmába visszafele meg tolod), de hogy az országútit ki tudd tekerni, kell egy kis idő
Ugyanez a markhárommal is. Bekapcsolni betudja, expo gombot megtalálta oszt haladjunk
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Fandango #34227 üzenetére
A legutóbbi színes képeken Kodak Gold 100 VSCO preset van, tehát egy autentikusnak mondható képi világ, olyan ami a filmes korszakban is volt, minimális vinnyettálással, ezen mi a sok?
Lehet, hogy Kodak, lehet autentikus, lehet hogy vinyetta...lehet hogy most ez divat de ennek és az előző 2-3 sorozatodnak rohadtul nem áll jól. b@sszus veres színű lovak meg répa fejű kóbojok?
Ha valami szép éles képet tud produkálni miért kell visszabutítani ?
Illetve értem én, hogy persze, kicsit nosztalgiázzunk a színekkel, viszont akkor már a témák is meg képek is próbáljanak meg "visszamenni az időben"... sajna reggel van és most vettem be a fogalmazásgátló tabimat, de arra próbálok kilikadni, hogy pl egy ezer éves filmen miért van egy modern rendőrótó?
Ezek így csak számomra tucatképek ipadon feldolgozva valami fájin divatos pluginnyal.
Szerintem
de egy sör mellett jobban kitudnám fejteni
-
JohnyBlue
addikt
válasz
matyi012345 #34170 üzenetére
a kutyát?
-
JohnyBlue
addikt
válasz
buci30 #34011 üzenetére
tekerd fel a vázra és nézz bele ha belefér amit akarsz fotózni akkor jó, ha nem akkor menjél hátrébb vagy gondolkozz , hogy lehetne megoldani másképp, ha egyik sem akkor menjél ki a szabadba vele ahol van hely, ha ez se akkor passz.
én a régi ötvenesemet pl. csak rosszarcú emberek fotózására használtam
-
JohnyBlue
addikt
válasz
szkoobey #34006 üzenetére
Sárga virág: alexpós, középre van szerkesztve,
Virágok: szintén alexpós, kiszekusza háttér, nincsen meg a töve a virágnak ebből adódik, hogy miért nem portréban lőtted meg?
Erdő: ha a bemozdulást nem veszem figyelembe, akkor túl színes, egyébként nem lenne rossz szerintem 16:9 be illetve a fehér hűtőt leszednem a képről.
Tartály: miközben ezt a képet meglőtted és ide feltöltötted mi járt az eszedben?egyébként alexpós, ferde és még sorolhatnám de sztem simán szivárványhányásos azaz kuka
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Shinnokina #33421 üzenetére
"Hogy lehet ezt úgy elsajátítani, hogy gyorsan is működjön?"
Gyakorlás = sokat kell koncira járni
Amúgy első számot valahogy végig lövöd, utána két szám között gyorsan végiglapozod a képeket. Ami "jól néz ki" annak az adait belevered a vázba.
Második szám után megint csak csekk, esetleges finomhangolás.
Harmadiknál már ihatsz a dugi pálinkából is.
Negyediken már vigyorogva lövöd a jobbnál jobb képeket.Közönségre mindig más beállítás kell
-
JohnyBlue
addikt
Hoztam nektek egy kis virágocskát
(ííí jó nagy lett a kiskép így inkabb link
)
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #32490 üzenetére
Munkahelyi wordexcelintranetes monitoron való megbámulás után csak kérdezni merek
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Real_Necro #32485 üzenetére
Az én szememnek az aljnövényzet zöldje kissé fura
Illetve élesítés - clarity nincs egy kicsit eltúlozva?
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Telomanikus #32445 üzenetére
Orrtyű, fültyű, kesztyű meg minden ami meleg és akkor megtudod tartani a gépet
Húú ez nagyon tetszik
mondjuk én a hátteret még jobban "befeketítettem" volna
vagy egy príma 1:' es vágás könyök alatt és fej felett pont kiadja
-
JohnyBlue
addikt
válasz
jjeahh #32302 üzenetére
hétköznapi jelenség...ahh ahh
én most ősszel azon kiakadtam, hogy felmentünk Baskóra a vityillónkba ahol csak pottyantós kakilda van. Üldögélek szépen nagy magányomban, morfondírozok az élet nagy dolgain... egyszer csak arra leszek figyelmes hogy húsz centire a lábamtól megjelenik egy mókus... és mereven bámul rám
Mondanom sem kell persze, hogy úgy megijedtem, hogy ihajja
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Ny.Ferenc #32190 üzenetére
Azért ne vegyük már ennyire komolyan ezt a dolgot. Egy kicsit bebukik, vagy kiég egy kép az attól még jó lesz. Mivel utcai fotográfiról van szó, ott a téma meg a kép mondanivalója a fontos nem pedig az, hogy tökéletes expo legyen. (szerintem)
Na de az expo sorozat se megoldás mindenre
fogod és alá meg felé lövöd 1-1 FÉ vel ? Azért annyit simán lehet ráncigálni a LR ban
-
JohnyBlue
addikt
válasz
ThodEE #32106 üzenetére
És más nem volt a közeledben ? Mondjuk egy óra? Vagy mittomén bármi de ne már egy egeret .... !
Tessék m3ss kolléga galériáját végignyalni, utána kihúzni a természetbe (vagy oda ahol mondjuk van némi ződség) és tessék kattingatni. Csak lesz egy nyomorult fakéreg vagy egy gomba vagy bármi de kérlek ne máár egy nyűves egeret lefotózni áááá nehari
-
JohnyBlue
addikt
-
JohnyBlue
addikt
válasz
matyi012345 #30929 üzenetére
+1
-
JohnyBlue
addikt
válasz
MC Pite #30894 üzenetére
Persze, hogy a virítósnak maradnia kell. (máskor figyelj, hogy ne vágd le a tetejét)
pózolósat, meg mindkettőt kidobnám a kukába és újból lőném. Úgy, hogy nem vágnám le szerencsétlen kezeit legalább három helyen.
Miért komponálsz ennyire szűkre? Hátrébb kell lépni vagy ha nem tudsz akkor fel kell csavarni a 35öst és viszonhallásra.
Szerintem.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Andrew31 #30812 üzenetére
Még egy ilyen és nem ismerlek többé...
várni a havat.... bleeeee
1. hideg van
2. csúszik minden
3. dögöljön meg az aki a hógolyót kitalálta
4. mindenki álma a kertes ház.. persze... oszt ki fogja elhányni a havat? (anyámék, anyósomék, meg a szomszéd néninél... jahh és a melóhely hogy spóroljon vett egy hómaró masinát...)
5. fűtésszámlaErre vársz ?
-
JohnyBlue
addikt
válasz
LamaCube #30769 üzenetére
Háth, most mondjam azt, hogy mennék én másfele itt városon belül, de nem igazán van más lehetőség. Vagyis lenne csak 87 nyelven kellene beszélni napi 12 órát dolgozni kevesebb pénzért...
Így meg igaz hogy két műszakozok. Egy hónapból két hetet nonstop ügyeletes vagyok (nem lehet inni
) Viszont így a fizetésem Debreceni szinten kiválónak mondható
-
JohnyBlue
addikt
Felszerelést persze, hogy adják de nem kell rögtön ödémaháromra gondolni
Fertőzésveszély: ha a higiénés szabályokat betartod akkor azért ez nagyban csökkenthető. Vagy az én területemen még pluszba a védőoltások és a veszélyességi pótlék, hogy vérrel kerülhetsz kapcsolatba.
Gyomrilag meg valaki bírja valaki nem. Én már meg szinte meg se érzem
(bő 15 év)
hcl: viszont ha megállod a helyed akkor nyugdíjas állás is lehet.
-
JohnyBlue
addikt
Kollégám itt a klinikán kb. ugyanezt csinálja csak szem berkekben... néha jó de néha meg fel kell venni a szopóálarcot.. (odaadnak neki x db kiba nagy könyvet hogy szkenneld be holnapra kösziii... )
Amúgy ööö azért kell a gyomor a bőr és nemi klinikán kattingatni...
pölö hoznak egy prímán rommá égett beteget aki azért x nap múlva erőteljes illatot áraszt magából... meg azért a látvány se mindennapi...
vagy tiszta merő kiütés meg gennyes gempa borítja a testét...
folytassam ?ja és akkor a príma kis nemi betegségekre ki se tértem
Fizu meg közalkalmazotti... kösszii
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest