- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz belovary #32311 üzenetére
nem rossz a halas ötlet hogy miért nem kattogok állatokra? mert eddig nem igazán érdekelt a dolog, ez olyan mint a virágok, lepkék meg bogarak, hiába van belőlük rengeteg, valahogy nem vonzanak mint fotótéma... mondjuk azt sem gondoltam volna az elején, hogy a gombákra így rágerjedek, sőt régen a kutyák sem érdekeltek, amikor az első gépet vettem, azt hittem szinte csak kizárólag portrézni fogok, most meg ott tartok, hogy a gombákat izgalmasabbnak tartom (mármint lefotózni,variálni a környezettel, fényekkel stb. ), meg a táj is érdekelne, de kéne egy széleslátó meg társaság, akikkel kirándulni, a haveri köröm sajnos nagyon lusta, ők inkább "aszfaltjárók", csak én vagyok ennyire kirándulós típus... ez azért szégyen, sokan Mo-ról is idejárnak nyaralni a táj miatt, a helyi emberek meg lusták fél órát (!!) gyalogolni a legközelebbi erdőig
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- E-book olvasók
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- További aktív témák...
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Nikon D7200 Nikon AF-S 50mm 1.8 G Nikon SB700 Nikon 17-55mm f2.8 Objektív Dobozosak 50 17-55 sb-700
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest