- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
halagabor
tag
köszi!
Én még sosem hívtam itthon. Állítólag baromi nehéz elrontani, akarni kell hogy szar legyen, persze nem lehetetlen
Viszont 900Ft-ért hívnak laborban itt Pesten, nekem ez simán belefér, főleg olyan mennyiségben amit én fotózok. Ha mondjuk kétszer ennyi tekit lőnék el, akkor lehet, hogy jobban megérné már itthon hívni valami nagyobb tankkal, mert kb 20 percig ott kell lenni és foglalkozni egy tekerccsel. Ha kis tankod van, akkor ezt annyiszor kell eljátszani, ahány tekercsed van. A kezdő szettet szerintem fillérekért össze lehet szedni használtan a neten vagy Soós-ban például. Igazából csak egy hiánytalan hívótank kell, minden mást kapsz olcsón a vasedényben
Ha sok pénzem lenne, akkor lehet elgondolkodnék egy ilyenen
Nem kell vele sötétszobában babrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest