Új hozzászólás Aktív témák

• Real_Necro

veterán

Jó sok kép született, mióta utoljára benéztem. :)

Vegyük sorba:

(#4831) TripleB

A fotómasinás képen kívül a többi valahogy nem fogott meg. Esetleg a gépet el tudnám képzelni FF-ben kicsit régimódinak textúrázva.

(#4832) End-ru

Mázlista. :) Jó dolog lehet így fotózni, igazi élmény. Kár, hogy kifelé fut (de végülis menekülőre fogta), én is kicsit szűknek érzem a vágást.

(#4849) Kean_Sorbo

Az elsőben látok fantáziát, a legnagyobb gond vele szerintem, hogy túlságosan középre lett komponálva. A 7-es egész jó.

(#4852) End-ru

A nyúl nekem tetszik a levegőben, hiába, ő is menekült. Lehet legközelebb segéddel érdemes menned, elindultok 2 irányból egymás felé, és aki felé kezd futni a nyúl, az lesz a befutó. :D
    A 2. és 4. képen nekem a vignettálás nagyon zavaró. 2 kép mint írták zajosra is sikeredett. 4.-et szűknek érzem.
    A 3. kép felhője nekem túl sötét, ugyanígy a föld is.

(#4858) Des1gnR

Ezt sajnos én sem tudom megnyitni, de kíváncsi lennék rá. :) Így kicsiben mintha hiányozna a harmadolás.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák