Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Google Pixel topik
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Jó sok kép született, mióta utoljára benéztem.
Vegyük sorba:
(#4831) TripleB
A fotómasinás képen kívül a többi valahogy nem fogott meg. Esetleg a gépet el tudnám képzelni FF-ben kicsit régimódinak textúrázva.
(#4832) End-ru
Mázlista.
Jó dolog lehet így fotózni, igazi élmény. Kár, hogy kifelé fut (de végülis menekülőre fogta), én is kicsit szűknek érzem a vágást.
(#4849) Kean_Sorbo
Az elsőben látok fantáziát, a legnagyobb gond vele szerintem, hogy túlságosan középre lett komponálva. A 7-es egész jó.
(#4852) End-ru
A nyúl nekem tetszik a levegőben, hiába, ő is menekült. Lehet legközelebb segéddel érdemes menned, elindultok 2 irányból egymás felé, és aki felé kezd futni a nyúl, az lesz a befutó.
A 2. és 4. képen nekem a vignettálás nagyon zavaró. 2 kép mint írták zajosra is sikeredett. 4.-et szűknek érzem.
A 3. kép felhője nekem túl sötét, ugyanígy a föld is.(#4858) Des1gnR
Ezt sajnos én sem tudom megnyitni, de kíváncsi lennék rá.
Így kicsiben mintha hiányozna a harmadolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.350 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest