- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Tikakukac #9203 üzenetére
Nem akarnék beleszólni, de még mindig nincs ilyen, hogy jótállás megvonás. A jótállást egy kormányrendelet biztosítja, és nem az Alza vagy bármilyen bolt szívbéli jósága miatt van. A jótállást elvenni is csak hatóság veheti el, ilyen esetben bírósági eljárás során, akár független igazságügyi szakértők bevonásával. A vevőnek kedvezőtlen bírósági ítélet kimondhatja, hogy a jótállás érvényét vesztette, megfelelő indoklással ellátva, hogy miért. Szép is lenne, ha egy jogi vagy közigazgatási végzettséggel nem rendelkező bolti eladó vagy műszerész közölné, hogy megvonja a jótállást, mert ő úgy döntött. A jogszabály teljesen egyértelmű, más kérdés, hogy általában a kereskedők szeretik saját szájízük szerint értelmezni. Továbbá van egy olyan kitétel is a törvényben, hogy a jótállás teljes ideje alatt a kereskedőn van a bizonyítási teher, hogy a termék NEM volt már eleve hibás, sértült, stb, amikor a vásárló birtokába adta.
Egyébként én is szívesebben vásárolok multinál, mert sokkal kevesebb a gond velük, mint KKV-el. -
Bigemperor
senior tag
válasz
Tikakukac #9213 üzenetére
Pontosan így van,hogy bizonyítja bárki hogy a fotó/videó után már hermetikusan lezárta és úgy adta át a roppant óvatos és mindent dokumentáló futárnak,aki a csomagot az egész út alatt bekamerázott helyen tárolja és a teljes szállítás nyomon követhető,majd ugyanígy a roppant figyelmes és szintén testkamerát viselő,mindent pontosan dokumentáló szerelő azt átveszi és igen gondosan,mindent aprólékosan rögzítve kibontja és megállapítja a hibát? Nonszensz
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #9211 üzenetére
Ja igen a fotózás témakörre:
Volt olyan eset amikor volt fotó a bekerült gépről, de a szerviz azt mondta, hogy a sérülés simán történhetett a kép készülte után.Ami amúgy igaz is, mert lehetséges. Meg az, hogy a szervizben alulfizetett emberek barbár munkát végeznek.
Döntse el mindenki mit hisz én dolgoztam ebben pont eleget ahhoz, hogy tudjak ide írni több oldal horrort.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Tikakukac #9211 üzenetére
Konkrétan azzal akartak itt bizonygatni,hogy egyik felvételen egy csávót minimum 3 méterről vett egy kamera hogy szed elő dobozból dolgokat és pakolgat át egy asztalra. A másik videón pedig valamivel közelebbről az elővett eszközöket kiszedte az antisztat zacskokbol és még tovább pakolgatta. Az én állítólagos alaplapomrol két fotó készült ezen túl, természetesen amin a pin tű elhajlás van, arról az égvilágon senki sem mondja meg hogy milyen alaplap,azt meg pláne,hogy az enyém az,szóval azért ez elég érdekes...
-
bigdigit
addikt
válasz
Tikakukac #9171 üzenetére
Nos le is zárult az ügyintézés és ez tényleg gyors volt. Kedden leadtam és ma már a pénzt is elindították vissza.
A nálam lévő corsair h170i is megy most már vissza.Adtam neki esélyt de ez sajnos alapon is zúg.Külön van egy levehető kupakszerű valami a pumpa tetején és ahogy finoman tudom mozgatni úgy változik a zaj tartománya. Levenni nem lehet mert akkor a pumpa is leáll. Ez valami konstrukciós hiba lehet. Szerintem mégis inkább ismét Kraken 360 lesz csak az újabb verzió.
Sokat vaciláltam rajta alza vásárlás legyen-e ismét mivel máshol és szintén megbízható boltban vagy 8000-el olcsóbb is lehetne. De ilyen pozitív tapasztalatok után és mivel 6 év a garancia maradok a kicsit feláras alza mellett. -
ciricica
junior tag
válasz
Tikakukac #9177 üzenetére
Nem védek én senkit. De ha letöröm a VGA tartó műanyagot, most hagyjuk hogy történt.
Nem állok bele egy garis hercehurcába.Funkcióját így is ellátja a lap? Igen!
Stabilan rögzül a kártya így is? Igen!
Ki tud esni? Nem!
Fizikális sérülés? Igen!
Ilyenkor van garanciális követelésem? Nincs!Fizikális sérülés esetén mindenre megesküdhetet, hogy csak nézte és magától lepottyant az a nyavaja, ha ott van a 0.1% esély, hogy amúgy letörte.
-
-
Bigemperor
senior tag
-
Kecsua
tag
-
-
lowzor
veterán
válasz
Tikakukac #8065 üzenetére
Kb 5 perce beszéltem akkor már az ügyintézővel, és mondta, hogy írt a Foxpost-nak, de nem válaszoltak, szóval csak az a 2 lehetőségem van, amit mondott, hogy vagy kifizetem, és a többletet visszautalják, vagy megvárom, míg visszaküldik és kiküldik újra jó utánvét adatokkal.
Perceken belül miért is válaszolt volna a Foxpost egy e-mailre?
Szerintem az is kamu, hogy írt nekik.
Utána kb 2-3 órával később vettem át a csomagot, addig el is intézhették volna. -
törölt tag
válasz
Tikakukac #5116 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Néhány éve még nem ilyen volt az Alza, talán 1 éve csinálják ezt, hogy teljesen semmibe veszik a vásárlókat, meg a problémáikat, a szállítási időket, meg úgy kompletten mindent. Vagy a sok büntetés miatt elküldték a dolgozóik felét, vagy én nem tudom mi állhat a háttérben, de nem lehet rájuk ismerni mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.