Hirdetés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
tomgabor #8973 üzenetére
A hardverapro leghíresebb hardver boltja meg hány száz embert húzott le azzal, hogy számlaérték és pénzvisszás ár nem stimmelt...
Én vettem monitort x forintért és y forintot kaptam vissza azt is nagy vergődések árán mikor a monitor nem volt javítható. Azt az embert is már úgy kellett volna kivágni innen, mint a huzat.
-
Tikakukac
titán
válasz
Colinka #8970 üzenetére
Akkor most elmondom, hogy itt most valaki nem olvasott vissza a topikban eleget. Mert akkor tudnád, hogy igen, ezt ezerszer leírták már és igen, pont keresztbe is pössentették már nem egyszer.
A lényeg akkor továbbra is az, hogy ez az egész meghatalmazásosdi egy baromság és pont semmivel sincs kintebb vele sem az ügyfél, sem ők.
-
Tikakukac
titán
És akkor jutunk el oda, hogy ezt eladói oldalról valaki lepapírozza.
Full lehetetlen. Én sem csinálnám. Nyilván ha kapok pénzt valamiért odaadom, ilyen már volt. De olyan is, hogy lógok valakinek mai napig 16k-val. Nem tudom ki garizott be és mit, mert nem tudtam ilyen tételt találni, de ez van.
-
-
Tikakukac
titán
Addig használható amíg tart a kampány. Tehát simán vehetsz 23 óra 55 perckor is bármit, ha az éjfélig jó, full legál. Mi is adtunk el anno úgy jegyet egy rendezvényen 3 srácnak úgy, hogy 20 perc múlva zárás és leürítés. Azt mondták okés. Mondom nekem is
Amúgy a sima mail tartalma volt emlékeim szerint a kód, ez nem csatolt pdf-es sztori.
-
Tikakukac
titán
Minden cégnél a hitel dolog agyba-főbe kavar. Ezt nyeld le. Nyilván jön majd aki azt mondja mint kés a vajban, de amikor bedobsz egy harmadik szereplőt a sztoriba, az csak ront mindenen. Én egyszer vettem így telefont, mert mondom ingyen van, meglátjuk milyen. Hát az sem volt annyira ezy sztori.
Amikor csinálsz egy vásárlást és amúgy nem feláras egy utánvét, válaszd azt. Így a teljes folyamat amit most a nyakadba esett kiesik és megfordul, mert a szállítós cég fog majd az eladó felé teljesíteni elszámolással, nem pedig most te körbe karikába csinálod a rohanást.
Alza nekem nagy tételes rendeléssel cég miatt B2B partner erősen. Mikor SOS kellett rendelnem dolgokat és 2-3 misi is volt a végösszeg és kintről jött a stock nekik is, teljesen egyértelműen elmondta a helyi főnök, hogy súlyos napok mire lekönyvelődnek összegek és visszaérkezik a rendben a megerősítés, ezért ha tényleg sietős akkor igen, hülyén hangzik, de állítsunk be egy köteg Deákkal. Minden esetben azonnal ott helyben 5 percen belül nálam volt a 2 sporttáska telefon is akár, mintha egy sima öblítőt vettem volna. Ellenben volt amikor nem volt nekünk opció és muszáj volt utalnunk, ott tényleg csütörtökből kedd lett mire mehettem a dolgokért.
Ha van amúgy pénzed a sztorira, fizesd ki a futároknak amit kell, az Alza pedig vissza fogja, sőt, kötelessége küldeni a lóvét amit utaltál vagy majd ők egymással elbizonylatozgatnak, full mindegy. Lényegtelen, mert ha ülnek rajta napokat vagy pár hetet, neked már meglesz a hűtőd és ennyi.
Szumma: fizesd ki, rakd be a hűtőt. írd meg az egészet mind a két félnek és ők meccseljék le. Pénzedet úgyis visszakapod az egyik helyről, mert szétherélik őket a NAV-osok.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Még mindig azon megy a vita amit képes a magyar boltok 99.9999%-a normálisan kezelni csak az Alza nem?
Az komoly
-
Tikakukac
titán
válasz
-=RelakS=- #8270 üzenetére
Számlád van? Van. A plusz szolgáltatás is rajta van? Tippre igen.
Ennyi. Az, hogy milyen webes adatbázisban mi van vagy milyen droid mit mond, teljesen mindegy. Amíg a számlád kézben addig rendben leszel.
-
Tikakukac
titán
5 akkubankot rendeltem, újonnan, nyilván. Ebből 2 teliben bontott és használt volt, karcok bőven, fólia sehol, bontott doboz, mancs a felületen.
Azért nem tudom ezt komolyan gondolták-e a fiúk, de ha igen, akkor gondolkozzanak el kicsit a helyzeten.
-
Tikakukac
titán
válasz
Rabbitf_24 #8119 üzenetére
Akkor max 1-2 éves. Amelyik mailre volt rendelve, gondolom él. Bármikor simán lekérhető a számla. Ha nem megy, akkor ott vannak dolgok
-
Tikakukac
titán
Nagyon egyszerű, mivel tudok olyan céget ahol minden csak írásban megy: ott viszont amikor ilyen szituk vannak 30 perc alatt meg kell oldani az egészet.
Téma zárható, ha van valamire policy, mert akkora a szigor, meg annyira körporét meg szekuriti meg követhetőség, akkor legyen arra is, hogy ha elb@sznak valamit és az roppant kellemetlen, az menjen végig atom gyorsan, szó nélkül.
-
Tikakukac
titán
válasz
scarface11 #7985 üzenetére
De jó is lesz a kész konfigot szétbontani majd később, mert random hibáid vannak, esetleg gariztatni és ott mesélni, hogy amúgy nem te ragasztóztad össze meg gányoltad szét a lapot, hanem így vetted.
Ne viccelj, ezt vissza kell küldeni a francba.
-
Tikakukac
titán
Mindent becsomagolnak a srácok, de alaplapot azt sehogy. De annyira nem hogy sehogy, ergo ha kéne kábel vagy bármi a dobozból lazán lehet csemegézni.
Bezzeg 2 fedőt úgy becsomiztak, hogy csak zörög. Hihetetlen. -
Tikakukac
titán
válasz
Darth_Revan #7948 üzenetére
Nekem 30-ig elfutott, aztán automata pénzvissza.
-
Tikakukac
titán
válasz
Dan-szan #7853 üzenetére
Az MS honnan tudná, hogy mi van a te számládon? Leszállítási dátumok kerülnek fel default minden létező eszköznél amit gyártanak a világon és ez javítódik át jobb esetben eladás után, ha javítódik ugye.
Ha nem, akkor meg van egy számlád, aminél erősebb papír nincs gari szempontból, és nem is kérheti vagy vitathatja senki.
-
Tikakukac
titán
válasz
smallmer #7849 üzenetére
Igen, 500k a minimum, ha az megvan, akkor utána leadod a rendelésedet, megnézik és ha tudnak faragnak rajta. Nekem most olyan 700k körül lett ledobva egy pakk, abból talán 30k körül engedtek. De eleve jók voltak az árak, tehát nagy mozgástér tényleg nem volt már rajta.
-
Tikakukac
titán
Oké, leszek ördög ügyvédje: a pofátlanul éhes beszállítóról tudsz bármit is, vagy el van könyvelve, hogy pofátlan és kész?
Egy libatelep tulajával beszéltem aki lehúzta a rolót, mert dupla áron eladva sem bírta a tízszeres rezsit fizetni az eladásokból.
A legutolsó mondat pedig szintén kicsit erős lett
Azt kéne itt első körben definiálni, hogy akkor ki mit és hogyan "szállít be" és mi a köze a sztorihoz. Gyors példa: február óta egy igen fontos elvonós gyógyszer az országban konkrétan nem kapható. Se helyettesítője. A "beszállító" spanyolországból saját céggel megoldja az eddigi 320 forintos dobozárat 20 rugóból. Akkor most pofátlan? Nem, elmondta az ügyvezető, hogy persze, elsőre ez botrány, de azért adjuk össze mennyi minden kell ahhoz, hogy ők ezt behozhassák az asztalodra, aztán utána menjen az enrage.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
Legyen infó, mert ez volt az első ilyen és meglepetésként ért:
TV konzol felbontott, használtként megvéve: valójában zsír új, bontatlan, ez tutira nem volt sehova rakva, egy csavarhelyen sincs nyom. -
Tikakukac
titán
válasz
#24845312 #5115 üzenetére
De, van belőle probléma. Ilyen esetekben, mikor az idegeimmel és időmmel játszanak simán számláznék legszívesebben a cég felé, hogy rendben srácok, akkor ez a buli nekem ennyi időm volt, ennyit ért, parancsoljatok.
Rühellem ezt az indokot, sokszor ez a válasz, mikor egy rendelést nem bírnak követni, átadni, megrendelni időben, kikottyantani, hogy rendelés összevárás van adott nagykertől stb. Ez a legaljább válasz mindenre.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mr.Csizmás #4953 üzenetére
Álljon itt az ellenpélda gyorsan: lassan 1 hónapja van bent a venti hibás giga VGA amit beküldtem gariba. Eddig egy türelmet kérünk SMS-re futotta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest