Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxelF
csendes tag
Sziasztok! Először is köszönet azoknak a júzereknek, akik segítenek egy ilyesmi kütyü installálásában! A minap én is vettem egyet kéz alól és N-Tamásnak köszönhetően úgy látom, műxik is... Próbáltam én is IGO-t, de még a kártyát se látta. Gondolom nem jól csináltam valamit.Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek billentyűnként kell értelmezni egy telepítést...Említett fórumtársam által linkelt telepítés után szépen megjelent egy XP felület
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?