- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxelF
csendes tag
Sziasztok! Először is köszönet azoknak a júzereknek, akik segítenek egy ilyesmi kütyü installálásában! A minap én is vettem egyet kéz alól és N-Tamásnak köszönhetően úgy látom, műxik is... Próbáltam én is IGO-t, de még a kártyát se látta. Gondolom nem jól csináltam valamit.Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek billentyűnként kell értelmezni egy telepítést...Említett fórumtársam által linkelt telepítés után szépen megjelent egy XP felület
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Warhammer 40.000
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?