- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxelF
csendes tag
Sziasztok! Először is köszönet azoknak a júzereknek, akik segítenek egy ilyesmi kütyü installálásában! A minap én is vettem egyet kéz alól és N-Tamásnak köszönhetően úgy látom, műxik is... Próbáltam én is IGO-t, de még a kártyát se látta. Gondolom nem jól csináltam valamit.Sajnos én is azok közé tartozom, akiknek billentyűnként kell értelmezni egy telepítést...Említett fórumtársam által linkelt telepítés után szépen megjelent egy XP felület
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox Series X|S
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lassan kezdem érteni a telepítéshez szükséges dolgokat, amikre szükség lehet.Úgy látom, két fő irányba lehet elindulni: IGO és RUSSA. Én csak autós navigációként szeretném használni nem csak Magyarországon. Elöljáróban azt kérdezném, hogy melyik rendszert válasszam?