Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 - alap
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
peti820818
üzenetére
Hello!
Egyik rokonomnak is ilyene volt.. elhozta hozzám. hogy tegyek rá új navigációt.. Nos.. én úgy cisnáltam, hogy letöltöttem egy IGO-t.. és rámásoltam egy SD kártyára, ha jól emlékszem vmi MobileNavigator mappába.. és az IGO.exe-t is átneveztem mobilenavigator.exe-re.. és betettem a készülékbe a kártyát.. majd indításnál most meg nem mondom pontosan..de asszem hosszan kellett nyomni a bekapcsolót.. és utána kiírt vmit a készülék.. és úgy bootolt sd kártyáról.. majd legközelebb már nem kellett ez..csak simán bent megnyomtam a 3 ikonból a navigációt.. és indult az sd kártyáról az új progi...
Remélem segít valamit.. de ha nem akkor keress meg PÜ-ben.. és ha otthon leszek.. megnézem pontosan mit is csináltam mert asszem lementettem valahova... és átküldöm akár a programot is amit rátettem.. mert volt vmi más Amigo IGO.. nevű cucc is.. amiben csak térképeket kellett frissíteni..

Új hozzászólás Aktív témák
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest