Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bela85
    aktív tag

sziasztok!

Valaki tudna segiteni nekem?
    Van egy aplha navigo n328 készülékem. 3 ikonos.
    Érdeklődni szeretnék, hogy igot raknék fel ra de meg sem moccan, bárhogy is probálkozom.
    Tehát fel sem ismeri a kártyára rakott igot. Valaki elmondaná mit is kell csinálni, mert már amiket itt olvastam párat kipróbáltam, de nem igazán sikerált.

Hello!

Egyik rokonomnak is ilyene volt.. elhozta hozzám. hogy tegyek rá új navigációt.. Nos.. én úgy cisnáltam, hogy letöltöttem egy IGO-t.. és rámásoltam egy SD kártyára, ha jól emlékszem vmi MobileNavigator mappába.. és az IGO.exe-t is átneveztem mobilenavigator.exe-re.. és betettem a készülékbe a kártyát.. majd indításnál most meg nem mondom pontosan..de asszem hosszan kellett nyomni a bekapcsolót.. és utána kiírt vmit a készülék.. és úgy bootolt sd kártyáról.. majd legközelebb már nem kellett ez..csak simán bent megnyomtam a 3 ikonból a navigációt.. és indult az sd kártyáról az új progi...

Remélem segít valamit.. de ha nem akkor keress meg PÜ-ben.. és ha otthon leszek.. megnézem pontosan mit is csináltam mert asszem lementettem valahova... és átküldöm akár a programot is amit rátettem.. mert volt vmi más Amigo IGO.. nevű cucc is.. amiben csak térképeket kellett frissíteni..:))

Új hozzászólás Aktív témák