- iPhone topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
válasz
peti820818
üzenetére
Hello!
Egyik rokonomnak is ilyene volt.. elhozta hozzám. hogy tegyek rá új navigációt.. Nos.. én úgy cisnáltam, hogy letöltöttem egy IGO-t.. és rámásoltam egy SD kártyára, ha jól emlékszem vmi MobileNavigator mappába.. és az IGO.exe-t is átneveztem mobilenavigator.exe-re.. és betettem a készülékbe a kártyát.. majd indításnál most meg nem mondom pontosan..de asszem hosszan kellett nyomni a bekapcsolót.. és utána kiírt vmit a készülék.. és úgy bootolt sd kártyáról.. majd legközelebb már nem kellett ez..csak simán bent megnyomtam a 3 ikonból a navigációt.. és indult az sd kártyáról az új progi...
Remélem segít valamit.. de ha nem akkor keress meg PÜ-ben.. és ha otthon leszek.. megnézem pontosan mit is csináltam mert asszem lementettem valahova... és átküldöm akár a programot is amit rátettem.. mert volt vmi más Amigo IGO.. nevű cucc is.. amiben csak térképeket kellett frissíteni..

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- darkFlash Shadow Pro
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest