- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
KergeK@csa #6548 üzenetére
Igen, észrevettem, hogy az IT-ban a munkaévek számítanak, hobbi projekt az kuka interjúnál.
A 3év-re én nem mondom, hogy senior, csak mások mondják nekem, a tudásom alapján. Most van a cégnél is 6év tapasztalattal rendelkező PHP kolléga, aki még egy login rendszert sem tudott megírni, de a papír alapján senior ezért annak tartják. (Ez most nem szakmai egoizmus) A tudás az másodlagos idehaza. Csak azért említettem meg, mert ilyen állásajánlatokat kapok, de én inkább az erős medior vagyok a leírások alapján.
Most hogy voltam minimum 10 éves tapasztalattal rendelkező kollégákkal együtt egy csapatban (banki szektorból jöttek), ott látszott, hogy pff még nagyon a szakma elején járok, és alázatra nevel.Egyébként én is erre jutottam, amire te is. Csak hát sajnos a mérnöki karrierhez képest az IT-ban mindig 0 évesnek számítasz ha új prog/tech-et tanulsz és helyezkedsz el benne, még villamosmérnökként nem szívatnak ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest