Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz nsban #1159 üzenetére

Jah, téged láttalak fent tegnap :)
    Hajnal egykor 19 random nevű bot volt fent, meg pár olyan tag, hogy 100-200 napos alkesz, és 0 vagy 1 berúgással, soknak a tp-je sincs leosztva, de legalább a nevük nem egy random generált kódsor.
    Erősen gondolkodok, hogyha az oldal földbeáll március körül (asszem addig él a domain) akkor ideje lenne átvenni olyanoknak akik foglalkoznak is vele. Első körön pl a négy régi modi kapná vissza a címét (legalábbis azok akik fel tudnak járni) és az összes ilyen gyanús elemet kitakarítani az oldalról.
    Mert szerintem miattuk van az is, hogy az alkeszem menüpontot pl nekem szó szerint 1-2 percig tölti, volt olyan, hogy elkezdtem inni aztán nem részegedett közben olyan ritkán tudtam házisörrel itatni. XD
    vagy a másik klasszikus, mikor ljfél előtt 1 perccel rákattintasz a kannásra, az oldal szarozik, te türelmetlen van rákattintasz még egyszer hopp közben éjfél) és a másnapi kannást egyből megiszod 0:01-kor.
    Ezek nem csak bosszantó apróságok hanem az életkedvemet is elveszik. Újabban napi 1 berúgás a kannásból, amúgy kelet eu szuperhős/űrhajós/kamion attól függ hogy vagyok gépnél.

Új hozzászólás Aktív témák