- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mások "ellen" is jó, ha épp olyan.

Főleg akkor kell trükközni ha úgy akarod végigvinni hogy nem ölsz meg senkit.Meg pl kamerákat kikapcsolni is ajánlott.
Meg amit más is írt néha jobb asztal alá menni vagy ide oda mint szekrénybe... én pl sokszor valami doboz mögött bújtam el, vagy keringőztem vele, ahogy ment egyik oldalán valaminek a szörny én meg mentem ellentétesen a másik oldalán, nem vesz észre. Ilyen szempontból kicsit túl buta is lett. Ott vagy az asztal sarkán túloldalon látod nagytotálban, feléd "néz", de akkor se vesz észre.

Meg ki lehet azért tanulni a viselkedését is egy idő után... pl amikor lépked majd rohan és felmegy a szellőzőbe nagy zajjal, akkor pl simán lehet sokat haladni mert nem jön vissza egy kis ideig általában. Ilyenkor futva nagy távokat meg lehet tenni.
A tökölést is azért írtam amugy mert néha nekem is volt hogy beragadtam valahova és alig haladtam mert gyakran jött elő. Aztán rájöttem hogy ha eltűnik és futok akkor meg tudom csinálni, ha meg guggolászva tökölök akkor meg nem, mert nincs rá idő néha.

Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest