Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Mint az amnesia, maximum az nevelhet itt pluszban, hogy tűrnöd kell az idegesítő ai-t.

(#290) SchumiBácsi: Erre rájöttem, de ott ahol bebújtam a szekrénybe, nem volt asztal pedig oda mentem volna, gyorsabb oda bebújni.

(#296) NetTom: Igen ez még nagyon az eleje, de majd ha hazai pályán játszom otthon, nyugalomban, rendes hanggal, majd akkor fogom igazán élvezni, jelenleg laptop hangszóró + háttérzaj mellett nem a legjobb, lehet ez is rátett arra hogy ingerültebb vagyok a kelleténél.

Rewire dobozok csak az alien ellen jók, vagy más ellen is bevethetők? Mert volt hogy levegőt kapcsoltam át, de akkor kettőig nem láttam, gondolom az is segíti, késlelteti az észlelést? (Vagy csak az androidoknál jó ez? Mondjuk az android ha kicsit sötétebb helyen van, már 3-4 méterről nem lát szemből, legalábbis ez egy tapasztalat volt...
)
Egyébként sokáig tökölni nem szoktam, mindig haladok csak általában guggolva. Mondjuk van hogy elkap az izgalom és gyorsan futok, hogy minél előbb elérjem a savepointot, vagy valamely necces folyosót átfutom ahol esély nem lenne az elbújásra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest