- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mások "ellen" is jó, ha épp olyan.

Főleg akkor kell trükközni ha úgy akarod végigvinni hogy nem ölsz meg senkit.Meg pl kamerákat kikapcsolni is ajánlott.
Meg amit más is írt néha jobb asztal alá menni vagy ide oda mint szekrénybe... én pl sokszor valami doboz mögött bújtam el, vagy keringőztem vele, ahogy ment egyik oldalán valaminek a szörny én meg mentem ellentétesen a másik oldalán, nem vesz észre. Ilyen szempontból kicsit túl buta is lett. Ott vagy az asztal sarkán túloldalon látod nagytotálban, feléd "néz", de akkor se vesz észre.

Meg ki lehet azért tanulni a viselkedését is egy idő után... pl amikor lépked majd rohan és felmegy a szellőzőbe nagy zajjal, akkor pl simán lehet sokat haladni mert nem jön vissza egy kis ideig általában. Ilyenkor futva nagy távokat meg lehet tenni.
A tökölést is azért írtam amugy mert néha nekem is volt hogy beragadtam valahova és alig haladtam mert gyakran jött elő. Aztán rájöttem hogy ha eltűnik és futok akkor meg tudom csinálni, ha meg guggolászva tökölök akkor meg nem, mert nincs rá idő néha.

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest