Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Nem mindegy egyébként, hogy honnan fújod rá. Ha nem lát...észre sem vesz és ráfújsz egy pettyet akkor megijed és elmegy. Legalábbis nekem volt ilyen. Kivágtam az űrbe. Eddig egy korty naftát sem használtam (650 egység van) és még mindig nem használtam medkit-et.
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.
Nehéz..na.
Új hozzászólás Aktív témák

- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LENOVO IdeaPad Slim 3 - i7-13620H
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most viszont szívok. Annál a résznél vagyok amikor az androidok megőrülnek és elkezdik irtani az embereket. El kell jutni a Marshall irodájába. Próbálnám úgy megoldani, hogy ne kelljen semmit sem felhasználnom de nem könnyű. Arra mondjuk rájöttem, hogy ha beszorít az android revolverrel egyet bele kell lőni. Hátrahőköl annyira, hogy el tudsz futni közvetlenül mellette. Csak úgy rohantam mint állat...és 3-man voltak a nyomomban.