Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleana
csendes tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na, akkor legközelebb a táblát is kihagyom.

Én az előző alkalommal arra mentem és nem tűnt el utána a dög. xD Nagyon ragaszkodik hozzám a kis aranyos. Most is arra futottam neki. De aztán le is állítottam most kicsit.
Egyébként a nagy újrakezdés után majdnem eldobtam egyszer a notebookot. Axeltől épp érzékeny búcsút vettem, vártam a liftre, jött, beszálltam, és amikor megnyomtam, hogy induljon, pont akkor pottyant le a dög a szellőzőből, szóval még láttam is. (Előző alkalommal ez is kimaradt, de lehet, hogy csak azért, mert akkor pont befelé néztem, vagy valami.) xD Ez így kicsit megingatott, aztán az első halál még inkább. Az előző alkalommal olyan szép nyugtom volt tőle a kórházas fogócskáig. xD
Egyre inkább örülök, hogy nekivágtam megint.
Még így is lehet új dolgokat látni, meg frászt kapni.
Új hozzászólás Aktív témák

- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Ez a mondat angolul?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL 32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest