Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha eszük van akkor erre lehet kitalálnak valamit, mert már akkor is full para volt a játék amikor sztem gyakorlatilag fel sem tűnhetett még az alien. Gondolom akkor tűnik fel először úgy négyszemközt nemsokkal azután hogy a fekete dobozt megtaláljuk, előtte sztem egyáltalán nem támad sehogyse. (való-igaz egyszer korábban átfutott sztem előre tervezetten
, és ALEX felhúzásánál is feltűnik, de akkor még csak átvezetőn mozin) Mondjuk Ripleynek ekkorra már hihetetlen lábizmokkal és combokkal kellene rendelkezzen, ennyi guggolva járás után simán lerúghatná az idegent

Új hozzászólás Aktív témák

- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, és ALEX felhúzásánál is feltűnik, de akkor még csak átvezetőn mozin) Mondjuk Ripleynek ekkorra már hihetetlen lábizmokkal és combokkal kellene rendelkezzen, ennyi guggolva járás után simán lerúghatná az idegent