Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
En most vettem elo megint hogy akcios volt steamen az egesz csomag.. korabban viragboltossal jatszottam de a reaktornal abbahagytam tul paras volt
most a feeling miatt noviceon mentem, ez van, de igy is meghaltam sokszor, igaz az Alien eleg suket volt meg vak. Csak nem akartam haromszorosara huzni az idot a rejtozes miatt. De az elmult tiz ev legjobb Alien jateka, az avp2 ota. Zsenialis kepi vilag, zsenialis hangok, szinkron, effektek... par helyszin annyira el lett talalva csak neztem neha. Pl a foreaktor a kisulesekkel. Joek a masik, “why not ask me about Sevastopols safety procedures?” Mikozben meg akar olni
“running causes accidents”
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most a feeling miatt noviceon mentem, ez van, de igy is meghaltam sokszor, igaz az Alien eleg suket volt meg vak. Csak nem akartam haromszorosara huzni az idot a rejtozes miatt. De az elmult tiz ev legjobb Alien jateka, az avp2 ota. Zsenialis kepi vilag, zsenialis hangok, szinkron, effektek... par helyszin annyira el lett talalva csak neztem neha. Pl a foreaktor a kisulesekkel. Joek a masik, “why not ask me about Sevastopols safety procedures?” Mikozben meg akar olni