Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
Nah, beszereztem ezt a jatekot konzolra es megvolt az elso megugrasom ijedseg miatt

Jatszok a TV elott, Alex-et elkapta a mumus. Meghivtam a tranzitot, amig vartam maszkaltam, aa.. ugy sem jon az Alien, miert jonne? Nincs mozgas erzekelom, biztos leszkripteltek az keszitok ezt a reszt most mi legyen

Vegre megjott a kocsi. Bementem.. hol van gomb hogy elinduljak? Visszafordultam a kocsi bejarata fele, nem lattam semmit gombot.
Kozben hatrafordultam a gyerekhez, beszeltem hozza.. de o nem valaszolt, csak bamulta a TV-t.. zajt hallottam, es a TV fele fordultam, eppen lattam a dogot ahogy ram vigyorog kozelrol es kinyir. Hat megugrottam egy kicsit.
Egyaltalan nem gondoltam h bejon a kocsiba es kinyir...A gyerekkel Mr Beant neztunk utana...

Legkozelebb meglapultam a sarokban amig vartam a tranzitot es beiszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest