-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RepeatSector
senior tag
válasz
beeep146 #27929 üzenetére
Ha nem hulla az akkud akkor fastbootba be tudod raknia hangerő le + bekapcs kombóval! Aztán ilyenkor "megfagy" a telenor/alcatel logónál! Ilyenkor vmi recovery-t simán tudsz bootolni pl az új bagyusz féle cm-hoz mellékeltet! Csak a .BAT kiterjesztésű file-t kell futtatnod rendszergazdaként ! Windows 7/8 megtalálja a drivereket már nem kell semmit telepítened!(persze a telepítés idejére legyen rádugva a telefon!)
De ha az akku kuka akkor csak villogni fognak a gombok + a led!
-
pataig
tag
válasz
beeep146 #27929 üzenetére
Helló!
Nem akarok okoskodni, de volt már hasonló problémával dolgom, s miután a gyári szoftver volt rajta és tudtam, hogy nem is piszkált bele a tulaj otthon, így én a hard resetet próbáltam ki és sikerült is megoldani...
Hard reset: kikapcsolt állapotban a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyfolytában nyomtam és nem engedtem el az első rezgés után, csak akkor amikor a képernyőn megjelent egy álló robot .... it egy picit dolgozik és ezek után újraindult és felállt a rendszer....
Remélem neked is sikerül!
Szép napot! -
-
Milestone2
nagyúr
válasz
beeep146 #27919 üzenetére
Itt van Bagyusz mester Recovery Packja, valamelyiket BOOTOLOD, aztán ahogy írtad..."...Otthon bebootolnám clockwork recoverybe,ahol wipe cache, clear dalvik cache majd wipe data/factory reset után reboot teló..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged