- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Letiltás - hogy is van ez?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz selender96 #21310 üzenetére
Tök jó Mint a melóhelyemnél : hajnali 2-kor csörgött a teló : "volt egy kis probléma,megoldottuk;de azért tudj róla".. csak kicsit anyáztam magamban...
-
törölt tag
válasz Szabónagymer #21282 üzenetére
Ott a bibi.. cwm 5.5 machfixessel, vagy a Bagyusz-féle cwm 6-al tedd fel szerintem.. Mondjuk v61C mentés van a romok között,azt visszarakod cwm 5.5-ből (restore-olva) és mehet rá az OTU ..szerintem...
-
törölt tag
válasz Szabónagymer #21276 üzenetére
Akkor rút mindenképpen és a data/app-ból mentés az appok telepítője szvsz.. ( Keep úgyis kijavít,ha esetleg rosszat mondok )
-
törölt tag
válasz ViCk980 #21257 üzenetére
Azt azért gondolom tudod,hogy kínában azzal a névvel fut..
21260: wwenigma: mi van olyankor,ha van egy lopott teló(bemérve tbányán) viszont a yard lezárta a nyomozást, tré meg ki akarja fizettetni a telót? Hova fordul6 a tulaj,akinek ellopták a telóját? ( Fogy védelmet ne mond,már volt..)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Szabónagymer #21250 üzenetére
Csak halkan jegyezném meg ezt..
Romok az összefoglalóban a gyári rom mentéseknél Főleg,ha kiderült,hogy eredetileg milyen rom kellene..
-
törölt tag
válasz Defect #21207 üzenetére
Ha megengeded,sorolok pár kérdést:
Másik usb port?,Driverek rendesen fent? SD-n nincs maradvány a régi rendszerröl?
Jó cwm (machfixes)?
Rom ujra letöltése(nem hibás)?.. Még lenne kérdés,de azokat késöbbre tartogatom..Milestone2: 995-ön az összes cm 10.x rom ilyen volt.. ez a rész mindegyikben "hibás"...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViCk980 #21130 üzenetére
Sirály Azért az eredeti v60O kellett volna szvsz az összefoglalóba.. A "beteg" meggyógyult már teljesen?
Fogadjunk,hogy tele ment porral a hangszóró. Egy óvatos fújás elég neki..de a gari a "beteg" esetében teljesen jogos.. Azért a "paraméterezésekre" figyelj szvsz..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nenősüljmeg! #21118 üzenetére
Ismerős.. este feltetted tölteni,reggelre ki volt kapcsolva.. volt pár ismerősöm,akinek szintén ilyen volt a telója..
Tré cserélte..
-
törölt tag
válasz Nenősüljmeg! #21112 üzenetére
Akksi nélkül csak a hang fel,majd kábel rádug? Ez sem megy?
Keep: Kb 10 -15 percet kérek és folytathatjuk,ha benne vagy...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nenősüljmeg! #21108 üzenetére
Próbáld meg a gyári reco-t. Link és leírás a nevem alatti blog feliratnál.Majdnem 100%-ra mondom,hogy teló kuka..
-
törölt tag
válasz Milestone2 #21014 üzenetére
Tudom Ezért sem használom
Ot-ui-ra esetleg UOT kitchen?
-
törölt tag
Vígasztaljon a tudat,hogy a 7-nek nekiálltak páran xda-n
-
törölt tag
válasz Milestone2 #20969 üzenetére
Xda-n van,bár már ott is szóltak neki a fogalmazás miatt.. ott már olvasta..
-
törölt tag
válasz eldrah #20954 üzenetére
Erre gondoltál?
Vagy erre?
cm-10.2-20131006-UNOFFICIAL-cocktail verzióhoz képest végzett javítások:
-frissített cm forrás (android 4.3.1 R1)
-kikapcsolt állapotban való töltés fix
-cm10.1 audio_policy.conf cserélve (viber mic nincs tesztelve)-kernel (3.0.100)
Copyright: Bagyusz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bagyusz: XDA-n állítólag feltették a Te mai cm-edet patch nélkül GB bootloaderre és ( állítólag ) hibátlanul megy!
-
törölt tag
válasz R2Bazsi15 #20938 üzenetére
1: Sokan írják hibának, hogy "fekvő droid van a telefonon és semmire nem reagál" :
-Nagyrészt factory resetet ,vagy rendszerfrissítést próbált csinálni a tulajdonos, ami nem sikerült.
Amit én tennék/javasolnék ilyen esetben:
-Akkut azonnal kivenni a telóból,mert ha továbbra is így hagyjuk a telót,akkor az akku nagy eséllyel teljesen lemerül,ami a lítiumos akku halálát jelentheti.
-Kibírnám hazáig(ha épp nincs pc a közelemben,amiről helyre tudom állítani), mert ezt csak pc-ről tudom helyrehozni.
-Otthon bebootolnám clockwork recoverybe,ahol wipe cache, clear dalvik cache majd wipe data/factory reset után reboot teló.Ez az érdekes?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bagyusz #20926 üzenetére
Első gyerekkoromat élem,ne csodálkozz
És hogy én is ON is legyek: Benetnath csinált egy AOKP-t a 10.2-ből,xda-n a link hozzá. MOD: AOKP by Benetnath Ami miatt érdekes, az az,hogy állítólag bootloader-független (hogy maradjunk a bevett kifejezéseknél),tehát gb bootloaderesek is feltehetik patch nélkül. A másik fele,hogy páran neki akarnak esni a cm7-nek, megadtam nekik a githubon az elérhetőségét annak,amit eddig sikerült kihoznod belőle...
Utóirat: Az AOKP-hoz a cm10.1 !!! gapps csomagot javasolja...(Persze a Bagyusz-félét )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #35202114 #20924 üzenetére
Fogok is,de most épp érintőt cserélek egy W8-on Apropó: valaki linkelt egy "örömhírt" a win 8.1-ről... ráadásul winfos..izé: winfonod van..miért akarsz androidot a laposra? Rakj rá egy win-t,hogy teljes legyen a termékpaletta..
Hokins 84????? Te is kölyök vagy
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz selender96 #20916 üzenetére
Köcsögségnek fog hangzani,de nem.Ahhoz azért nem elég annyi tudás,hogy "fel tudok rakni romot"...
Ráadás: visszaélésre adhatna okot,ha azt mondanám,hogy meg lehet oldani házilag, és ez már szerintem tiltott dolog a fórumban..
Akkor nem ártasz, de akkor meg nem tudod használni a telót..ha át is másolod,akkor is kell legalább egy jó !!! szervízes, egy box és még 3-4 program,mire sikerül működésre bírni a telót úgy,hogy egyáltalán működjön és ne kapcsolgasson ki félpercenként..
Szét ragozhatom az egészet,de a lényeg: Ezt házilag sehogy nem tudod megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20913 üzenetére
Nem tudom,milyen master kódról beszélsz,de a lényeg: Márik teló amss particiójával max bebootolni tudod,de többet nem. Nem megy a telefonálás sem róla, imei-t át kell írni és ha peched van,akkor a telód elkezd felülírni partició-adatokat,mert próbálja az amss-el összerendezni..
Jobban jársz,ha szervíz,de előre mondom: kb 30 % esélyed van arra,hogy vállalják így.. akkor sem biztos a siker..
Igen,elindul,de ha nincs szerencsétek,akkor letiltják a dupla imei-t a hálózatokról..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20910 üzenetére
A probléma az,hogy az felel a rádiófrekis modulokért pl, imei számot,ilyesmit tartalmaz.. mindegyik alcának egyedi...
Nem lehet..a gyárban JTAG-elik fel,max nekik van meg..talán.. IMEI-t még csak-csak a matrica alapján..azt bele tudnám én is írni,de a többi info-t nem..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20907 üzenetére
Ha van mentésed róla,akkor vissza lehetne másolni,ha nincs,akkor kuka( Szervíz ;garis csere..)
-
törölt tag
válasz selender96 #20905 üzenetére
Pontosan melyik partició lett kitörölve?
Az orálozás,mert a sajátja kell neki..bootoláskor van jópár adat,amit egyeztet a particiók között..ha eltérés van,akkor nem megy,vagy random reboot és fagyás a tünet..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz argetlam01 #20892 üzenetére
Az időt a sim hálózat frissíti,amennyire én tudom...
-
törölt tag
válasz gamegod #20893 üzenetére
Van. Használd a machfixeset (5.5) az összefoglaló linkjéről és tojd le a cache hiba logot közben. Részemről full format (sd is!!) után feltenném a stock clean ics-t elsőnek,majd tesztelném,hogy meddig/mennyire megy..
Qtadb-vel mentsd le a logot,kellhet..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz selender96 #20873 üzenetére
Ha magázol,akkor nem tudok segíteni..sorry Keep inkább bácsi,mint én
-
törölt tag
válasz selender96 #20871 üzenetére
De.. kb 9 körül..jelzem,ha leszek..egyébként ha van kedve,akkor Keeperv is tud szerintem segíteni,kivétel , ha romot forgat. Olyankor órákig nem elérhetö..
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #20869 üzenetére
Sajna nem vagyok ott és nem gondoltam,h ogy driver telepítési tanfolyam lesz ma Most viszont mennem kell,mert vár rám egy Fuji Esprimo Edition P2510 .. (Csomag reggel indul: a cuccos,+hakko ónharisnya+hővezető gyurma. Becopyzom priviben a csomag feladó cetlijét,hogy nyomon követhesd,ha akarod )
-
törölt tag
válasz selender96 #20866 üzenetére
Saját lemez-re katt és mindenképpen az a driver,amit mondtam..
-
törölt tag
válasz selender96 #20862 üzenetére
Van ismeretlen ezköz az ezközkezelőben? Ha nincs,akkor dugd át másik usb portba.. A teló legyen download módban!
Nem akarok pofátlan lenni,de még kb 15-20 percet vagyok,utána muszály nekiesnem a fuji pc-nek, mert 9-kor viszik el..utána ismét leszek,ha addig nem sikerül..
Az ismeretlen ezközre jobb katt és amit írtam..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20859 üzenetére
Ezt most szerkeszd át légyszi,mert nem értem.. Mintha Bigman írta volna..
-
törölt tag
válasz selender96 #20857 üzenetére
Win7-ben: ezközkezelő. Ott az ismeretlen ezköz elvileg. Arra jobb gomb: illesztö program frissítése. Illesztő programok keresése a számítógépen, ott választás a számítógépen található illesztőprogram-listából. A felugró ablak oldalában van egy saját lemez felirat, arra kattints.A helyezze be a lemezt kérésnél meg tallózás.
Ott keresd meg azt a mappát,amit írtam. Neked elvileg ez a mappa kell: C\ONE TOUCH Upgrade 2.x.x\usb_driver\installdriver\I386 Ebben van egy android_usb.inf file. Ezt válaszd ki. Ekkor lesz a listában elvileg az android sooner adb interface....
Ez az ezközazonosítója:
USB\VID_18D1&PID_D00D.DeviceDescRelease="Android Sooner Single ADB Interface"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20853 üzenetére
OTU/USB Drivers/installdriver mappában van .Melyik wint használod?
-
törölt tag
válasz selender96 #20850 üzenetére
Ha van download mód,akkor kellene az ezközkezelőben megadni neki az " Android sooner adb interface " drivert az otu mappából...Nem baj,ha winfos rinyál..akkor is az kell neki.. ( eszi-nem eszi, nem kap mást.. )
Mindenképpen download módban indítsd,különben nem fog felmenni a rom
Csybe: Ne kiabálj.. Még nincs ok a pánikra..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20848 üzenetére
Akku a telóban, hang le+bekapcsoló gomb egyszerre nyom rezzenésig.Ekkor hang le még nyom, de bekapcs elenged. Kb 4-5 mp után elenged minden gomb. Elvileg az alca felirat virít és más semmi. Ekkor van "download módban".. (Keep: Tudom,hogy nem az,de így "közérthetőbb" )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz thiclyoon #20839 üzenetére
Innen szedd le..Ha már emlegetted az összefoglalót: A romok résznél mi van írva a gyári romok linkjénél?
Csibe: ha villognak a gombok,akkor valszeg akku lemerült..elsőnek fel kéne tölteni,ha tudod.. win8 driver az otu mappájában,manuálisan add meg , ha nem rakja fel automatice..
selender: Neked is a manuális driver lesz,mindjárt kikeresem,hogy melyik.. pill..
Android sooner single adb Ez kellene neked,amikor download módban van.. szintén manuálisan add meg szerintem az OTU/driver mappából..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20834 üzenetére
A diagnostic port spec pont a qtadb-nek kell többek között,viszont az nem jó a download módhoz... ha kibirod este 6-7-ig,otthonról tudok segíteni.
-
törölt tag
válasz tomiivagyok #20821 üzenetére
Érdekes,hogy az msm audio milyen problémás : anno a cm7-es próbám loosht moddolt frameworkével az miatt nem bootolt be,a cm10.2 is ezen hasalhat el( bár ezt majd Bagyusz megmondja..). A cm10.1 és 10.2 között szvsz nincs oly nagy eltérés,hogy ezért szívasd magad
-
törölt tag
válasz kgymac #20813 üzenetére
Prividre a válasz a 20810 hsz-om. Ekkor elvileg a gyári reco-nak kéne bejönnie.. A blogomban van kép is hozzá (leírás is ott). Ha csak villog,akkor elvileg lehet az akku is halott...
Jelenleg egy fuji esprimo edition P2510-est rendszerezek,ha kész,leszek bővebben is.. bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20798 üzenetére
Akku ki,kábel pc-be és telóba,hang fel nyom (más nem!!) majd akku berak. Erre mit lép a telo?
-
törölt tag
válasz selender96 #20795 üzenetére
OTU Frissíti? Ha igen,akkor jó.. ha nem,akkor Keeperv-t kérdezd szerintem
Eldrah: Esetleg rom ujrarakás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz selender96 #20786 üzenetére
Qpst-hez a pc-nek fel kellene ismernie...
-
törölt tag
válasz selender96 #20784 üzenetére
Konkrétan mi a gond?
-
törölt tag
válasz selender96 #20764 üzenetére
Hacsak nem akarsz egy halott telót,vagy nem vagy profi ,akkor ne próbálkozz.. elég egyszer rossz helyre kattintani..
-
törölt tag
válasz R2Bazsi15 #20744 üzenetére
Tippelnék: CM10.2? A superuser hozzáférés meg gondolom csak az appoknak van..(asszem fejlesztői lehetőségek talán?) .. Busyboxot nem kell frissíteni? Csak kérdezek,mert nem tudom..Kb 10 év után "okostelefon" ..sőt!: Telefon nélkül vagyok..munka miatt egy nokia 5200-t nyúzok,de más most nincs..sorry..
-
törölt tag
válasz openstage #20741 üzenetére
Azt hiszem,megintcsak kijelenthetem: elég soxor próbáltam meg kijavítani,átfogalmazni,közérthetőbbé tenni azt,amit mondott..igyexünk mi is türelmesek lenni,de sajna van az a pont,ahol mindenkinek elszakad a cérna..
Számítógépek világa: nem vonom kétségbe a tudását..(szerénytelenül mondhatom 40 éves fejjel: 17 évesen kezdtem el összerakni egy 286-ost,azóta vagyok ebben a "világban".. ).Elhiszem,hogy meg akar tanulni mindent,amit csak lehet..azonban ez ne menjen annak a rovására,hogy mások telója tégla lehet..Szerintem voltam/vagyok olyan viszonyban vele,hogy nyugodtan írhat privit,bármilyen ötlete van..igyekszem válaszolni. Kérdezd meg Bagyuszt vagy Keeperv-t,hány privát beszélgetésünk volt/van .. nagyon sok mindent én is csak privátban kérdezek meg,mert nem akarok nagy hülyeséget írni ( így is soxor sikerül ) .
Első lépésként a fórumozás "illemtanát" kéne megtanulni,a pontos és helyes megfogalmazást és a gugli használatát ( ) . Ha ezek mennek,akkor szerintem nem fogják a moderátorok sem és a többiek sem "bántani"..
/ Nézd meg HelixP-t: Ő sem hiszem,hogy a rajongója,mégis elismeri,hogy fejlődött Big..Itt mindenki igyekszik tárgyilagos maradni,amíg az a bizonyos cérna tart../ ( Bocsi Helix,hogy Veled példálózom ,lehetne pucz is akár.. )
Szerintem túlbeszéltem a témát, ennyi off elég lesz.. Respect mindenkinek..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz openstage #20735 üzenetére
Személy szerint igyekeztem védeni őt, erre viszont reagálnom kell: Nem gondolja,hogy a moderátor saját hatáskörben csinálta? Már csak azért is,mert párszor jeleztük Bigmannek,hogy nem jó,amit írkál. Neki is azt mondom,mint a gyerekeimnek: Nem vádaskodni kell,hanem elgondolkodni a gyökérokon..
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz ViCk980 #20681 üzenetére
Létezik belőle nfc-s változat,gondolom a firm direkt egységesített. Fizikailag a m.o-n hivatalosan kaphatókban nincs nfc chip.
Big: föld,táp,data rx , data tx.. Lényegében több nem kell.. Az a gáz,hogy a táp a chipeknek külön kellhet,akkor le kell osztani. A szoplacsek meg az,ha az egyik chip 3.3V-os, a másik meg 5V-os. Olyankor kissé körülményesebb a vezetékelés,vagy beteszel az 5V -os ágba 2 db 1N-es diódát..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ViCk980 #20679 üzenetére
Meg sem merem említeni a szoft árát hozzá,a szerver díjjait,meg azt,hogy pl a nokia lelőtte az összes hivatalos szerverét,mert microfos-nokia lesz/lett..
Apropó: hogy áll a beteg? Unicdma esetleg segített?
Bigman: (20673-ra): úgy,hogy Neki a hivatalos update ment fel.Más bootloader verzió volt,mint neked..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi 14t pro 512GB 18GB RAM (12+6) kártyafüggetlen + dual sim okos készülék + 3-év garancia!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával