- Huawei P50 Pro - emlékkép
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows CE fórum
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
selender96
tag
válasz #84490496 #20785 üzenetére
konkrétan az hogy hozzám került egy alcatel ot 995 telefon ismerem volt egy párszor de ezzela gondal még nem találkoztam fel dugtam gépre rá tettem egy játékor és utána egy mappár le töröltem nem tudom milyen mappa volt de le töröltem utána ki kapcsoltam és azota nem kapcsolt be csak a logoig jut el S: se a gép nem simeri fel se recovery se semmi :S ezért érdeklödtem hogy esetleg azzal a QPST programmal hátha tudok valamit kezdeni csak a progiról semmi leirást nem találtam semmit és még mindig jobb ha emg probálom mintha ülnék tehetelenül
Szerintem "nincs lehetetlen csak tehetetlen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Coral Green / Gyári kártyafüggetlen
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max 256 független telefon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB karcmentes Hibátlan
- Patika állapotban lévő Sony Xperia 1 VI igényesnek eladó, 3 év gari-s
- Samsung s22 új kijelző, keret és hátlap, garanciaban cserélt
- iPhone 14 Pro + Apple Watch Series 6 44mm Cellular + AirPods Pro 1st gen CSERE IS ANDROID!